Helium ballongas 75 liter

  Helium ballongas inkl. 10 balloner Vores ballongas er klar til brug når du modtager flasken. Det eneste du skal gøre, er at montere påfyldningstuden og så er du klar til at puste...
  Læs mere
  Inkl. moms Levering inden for 1-2 dage
  Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger

  Helium flaske med 75 liter helium i

  Du kan med fordel anvende Hi-Float til at komme i ballonerne så de kan svæve op til en uge. Så kan du puste dem op dagen i forvejen. Se vores oversigt over svævetid her. 

   

  Den lavtryksbeholder med helium holder cirka 12 måneder efter åbning og kan derfor godt lukkes til igen og genbruges året efter. 

  • TrustScore 4.7 TrustScore 4.7
  • 1 Dags Levering ved bestilling inden 12 1 Dags Levering ved bestilling inden 12
  • 100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas 100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas
  • emarket

  Helium ballongas inkl. 10 balloner

  Vores ballongas er klar til brug når du modtager flasken. Det eneste du skal gøre, er at montere påfyldningstuden og så er du klar til at puste balloner op.

  For at sikre din tilfredshed anbefaler vi altid at du køber vores balloner enten i Premium serien med en svæve tid på 6-8 timer, eller Superior serien med en svæve til på helt op til 24 timer.

  Beholderen er opfyldt og lavet i EU under de europæiske standarder og ikke et af de mere tvivlsomme produkter fra Østen. Alt vores helium er rent helium som ikke er blandet om med almindelig luft som ofte ses i billige alternativer. Ved opblanding med 40% luft betaler du som kunde for meget for produktet, og endnu vigtigere, ballonerne svæver kortere tid.

  Såfremt du anvender dine egne balloner kan vi ikke stå inde for svæve tiden. Vi ser nemlig ofte at ballonerne ikke er egnet til helium, og de derfor springer, falder til jorden eller blive skæve. Svævetiden kan forlænges væsentlig ved brug af Hi-Float som også sælges her på siden, så kan de svæve op til en uge. Vær opmærksom på at Hi-Float ikke kan bruges til folieballoner og tal. Disse svæver som udgangspunkt punkt også en uge, og kan derfor sagtens pustes op dagen inden arrangementet.

  Hvis du er i tvivl omkring svævetid på de enkelte balloner, har vi lavet en vejledning.

  Efter brug skal den tomme beholder afleveres på den lokale genbrugsstation. Der er ikke pant på beholderen.

  For at opnå det oplyste antal balloner er det vigtigt at de oplyste mål ikke overskrides.

  Morlando10

  Specifikke referencer

  No customer reviews for the moment.

  Du vil eventuelt også synes om

  Register

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Eller Reset password