Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Pynt op til uhygge med halloween balloner

Står du og skal arrangere årets halloween fest? Så er du kommet til det rette sted. Hos Heliumballoner har vi et flot udvalg af halloween balloner i flere varianter. Uanset om du skal holde en børnefødselsdag med halloween tema eller halloween fest for venner og bekendte. 

Du kan med fordel pynte op med halloween balloner for at tilføje ekstra uhygge til stemningen. Balloner kan gøre en verden til forskel, når det kommer til at sætte en stemning.


Få dine halloween balloner til at svæve med helium

Sæt prikken over i’et til festen, og fyld ballonerne med helium så de svæver. Se vores udvalg af billige heliumflasker der er hurtige og nemme at benytte. Størrelsen på ballonen afgør hvor meget helium der skal i, og det fremgår på hvert produkt hvor mange liter du skal bruge pr. ballon. Hvis du er i tvivl, kan du benytte vores smarte ballonskema, hvor du kan få et overblik over, hvor meget helium du vil få brug for. 

Vi anbefaler dog altid, at du køber en smule ekstra, for at sikre at du har nok, selv hvis du kommer til at lade heliumen sive ud. For optimal effekt kan du tilføje Hi-float i dine balloner. På den måde vil de holde sig svævende meget længere, og du kan derfor roligt pynte op allerede dagen før, og være sikret, at de holder sig svævende hele aftenen.

 

Køb halloween balloner med lys

 

Gør klar til årets uhyggeligste fest med halloween balloner med lys i. Du finder et udvalg LED balloner i forskellige farver hos Heliumballoner. Ballonerne findes i et hav af farver, så der findes noget til enhver fest. 

Skab den helt rigtige uhyggelige stemning med orange lysende LED balloner. De lysende halloween balloner er en super sjov tilføjelse til festen, og det vil med garanti sætte den helt rigtige stemning. Imponér dine gæster med en uhyggelig halloween fest med halloween balloner fra helium balloner. 

 

 

Bliv klogere på historien om halloween

Halloween har fundet sted i over tusinde år og var oprindeligt en keltisk skik, hvor fejringen af sommerens afslutning og høsten var i fokus. Oprindelig troede man, at de dødes sjæle genopstod og fandt tilbage til deres hjem. Derfor klædte folk sig ud i kostumer og tændte bål for at skræmme ånderne væk.

I dag forbindes halloween stadig til hekse, spøgelser og ånder. Dog handler det nu mere om at klæde sig ud og have det sjovt, hvilket naturligvis kræver den helt rigtige pynt og balloner.

Fejr Halloween med helium balloner

 

Pynt op til halloween festen med balloner i halloween tema, for optimal uhygge. Vores balloner med skræmmende kranie motiv på, kan pustes op for at tilføje en ægte halloween stemning og skræmme dine gæster for vid og sans! Ballonerne kan bindes sammen med ballonsnor og hænges op som en klase, eller spredes ud enkeltvis.

 

Halloween er traditionelt set associeret med græskar. Oprindeligt gik kelterne gennem gaderne udklædte og med lygter lavet af roer, for at blende sammen med spøgelserne. Efter at de migrerede til USA, var roer svære at skaffe, og derfor begyndte de at bruge græskar som lygter. I dag er det en populær tradition at skære græskar med uhyggelige ansigter til halloween. Både græskaret og dets orange farve forbindes i høj grad med halloween i dag.

Hos Heliumballoner kan du få skræmmende balloner med græskar motiv. Pynt op med disse skræmmende balloner til din halloween fest, eller mød børnene med ekstra uhygge, når de kommer og banker på din dør.


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password