Der er 29 varer.

Viser 1-20 af 29 element(er)
Lowest price at PriceRunner Ballonbue - Blå Ballonbuer
  • Nedsat pris

Ballonbue - Blå

Denne ballonbue indeholder alt du behøver for at imponere dine gæster til enhver fest.

 

Hver pakke indeholder 70 blandede blå/hvide balloner. 

 

Læs mere under Beskrivelse.

Pris 179,00 kr.
Normalpris 249,00 kr. SPAR -70,00 kr.
Lowest price at PriceRunner Ballonbue - Pink Ballonbuer
  • Nedsat pris

Ballonbue - Pink

Denne ballonbue indeholder alt du behøver for at imponere dine gæster til enhver fest.

 

Hver pakke indeholder 70 blandede pink/hvide balloner. 

 

Læs mere under Beskrivelse

Pris 179,00 kr.
Normalpris 249,00 kr. SPAR -70,00 kr.

"About to pop!" Balloner - Blå

Skal du holde et baby shower inden ankomsten af en lille dreng!?!

Så passer disse skønne "About to pop" balloner helt fantastisk og skaber et ekstra drengede udtryk til festen med den blå konfetti. 

OBS: Må ikke anvendes med Hi-Float.

Læs mere under Beskrivelse.

Pris 39,00 kr.

"About to pop!" Balloner - Pink

Skal du holde et baby shower inden ankomsten af en lille ny pige!?!

Så passer disse skønne "About to pop" balloner helt fantastisk og skaber et ekstra pigede udtryk til festen med den pinke konfetti. 

OBS: Må ikke anvendes med Hi-Float.

Læs mere under Beskrivelse.

Pris 39,00 kr.
Lowest price at PriceRunner "Boy or Girl???" Ballon Baby
  • Nedsat pris

"Boy or Girl???" Ballon

Dreng eller Pige???

Før I byder jeres lille ny velkommen til denne verden, kan kønnet afsløres for familie og venner ved brugen af denne skønne ballon.

Eller skal kønnet være en overraskelse for forældrene selv, kan en anden stå for overraskelsen og klargøre ballonen så de spændte forældre blot skal "poppe" ballonen og glædes ved den blå eller lyserøde konfetti der springer frem. 

OBS: Må ikke anvendes med Hi-Float!

Læs mere under Beskrivelse.

Pris 69,00 kr.
Normalpris 89,00 kr. SPAR -20,00 kr.

"Love" - Bogstaver - Sølv

Super "cute" og iøjenfaldende "LOVE" ballon kæde som kan bruges til mange forskellige begivenheder og skaber det helt kærlige udtryk til netop din fest. 

Hver pakke indeholder 4 x 12" folie balloner i sølv, 1 x gennemsigtigt sugerør til at puste ballonerne op med og 2.5m klar snor til at hænge ballonerne op med. 

Denne ballon kæde kræver ikke helium medmindre du ønsker at kæden svæver af sig selv. 

Pris 29,00 kr.
Lowest price at PriceRunner Ballonkasse - 0 til 5 - Tilsæt balloner efter eget valg
  • Nedsat pris

Ballonkasse - 0 til 5 - Tilsæt balloner efter eget valg

Vores ballonkasser vil med garanti imponere alle dine gæster! Disse ballonkasser er formet som tallene "0 til 5" markerer fødselarens alder. De kan dog også bruges til at markere en stor milepæl som f.eks. et sølvbryllup eller guldbryllup eller hvilken som helst anden milepæl du ønsker at mindes på en helt speciel måde.

Alle fødselsdage og milepæle er vigtige og bør fejres med stil! Og uanset om der er tale om store milepæle eller almindelige fødselsdage, så kan disse skønne ballonkasser bruges.

Hver pakke indeholder 1 ballonkasse. Vælg derudover de balloner der passer lige til din begivenhed og skab et imponerende display til jeres fejring. 

Kontakt os såfremt du har brug for et tal der ikke er på lager og så fremskaffer vi selvfølgelig også disse. 

Pris 179,00 kr.
Normalpris 249,00 kr. SPAR -70,00 kr.

"Little Sister or Little Brother" - Ballon

Lillesøster eller lillebror?

Skal barnet i familien spille den største rolle i afsløringen af kønnet på lillesøster eller lillebror er denne ballon helt fantastisk.

Pakken indeholder 1 x 36" ballon, pink og blå konfetti og 1 pink og 1 blå kvast.

 

OBS: Må ikke anvendes med Hi-Float.

 

Læs mere under Beskrivelse.Pris 39,00 kr.

Bredt udvalg af babyshower balloner til dit gender reveal party

Vi har festballoner til din eller din venindes særlige babyshower-arrangement. Er det en dreng eller en pige? Under alle omstændigheder kan du overraske dine (eller din venindes) gæster med en popballon, der afslører kønnet. Vi har også "dreng"- og "pige"-balloner i matchende farver. Du er sikker på at få det perfekte farvematch med vores balloner.

Hvis du allerede har et børnefødselsdag eller en dåbsfest på plads, kan du måske overveje ballondekorationer. Vi har gender reveal popballoner, der kan bruges til din fest eller til dit barns dåb. Der er endda børneballoner til børnefødselsdagsfester. Du har måske set balloner til en børnefødselsdag, men hvis du ikke vidste bedre, ville du måske tro, at balloner er til børn i den alder. Hvis du planlægger en fødselsdagsfest for dit barn, skal du sørge for at få dine børneballoner for at gøre din fest unik.

Balloner til børn- og babyfest!

Har du nogensinde haft brug for at have et stort antal ballondekorationer på ét sted til et arrangement? Har du mange venner, som gerne vil se balloner til din særlige begivenhed? Hvis svaret på et af disse spørgsmål er ja, så skal du ikke lede længere efter balloner! Vi har et kæmpe udvalg af både børne- og voksenballoner! Du kan vælge mellem en række forskellige designs og farver.

Hvis du planlægger en børnefødselsdag, må du ikke glemme at bestille ballondekorationer. De fleste fødselsdagsfester har børn, som er meget spændte på at modtage en ballon. Din børnefødselsdag bliver helt sikkert en mindeværdig begivenhed, hvis du pynter den med ballonpynt. 

Vi har børneballoner til børn i alle aldre, så du kan skabe et perfekt tema til din børnefødselsdag. Du kan gøre børnefødselsdagen endnu sjovere ved at tilpasse dine egne børneballoner. Hvis du skal planlægge en børnefødselsdag, og du er forælder til et lille barn, skal du huske at bestille baby- og børneballoner. Dette er det perfekte sæt balloner til din børnefødselsdag. Vi har også nogle baby- og børnefødselsdagstema balloner til fødselsdagsfesten, som du kan vælge imellem.

Find det rigtige festlokale til dit barns fest

Babyshowers er svære at planlægge, især når gæstelisten hele tiden vokser. Er det din vens babyshower , eller er det din egen? Uanset hvad, er det godt at være forberedt med balloner. For at gøre planlægningen lidt nemmere har vi lavet flere fødselsdagsfesttemaer, så du kan komme godt i gang. Disse temaer vil guide dig nemt gennem planlægningsprocessen. Tjek vores sektion med festidéer for at få inspiration. 

Udsmyk dit festlokale med balloner for at få det til at se mere interessant og tiltalende ud for gæsterne. Dine gæster vil føle sig mere trygge, hvis de føler sig godt tilpas. Når du dekorerer dit festlokale, skal du sørge for at bruge ballondekorationer, der passer til dit tema eller din begivenhed. Et velgennemtænkt babyshower venue vil skabe en mindeværdig fest for dit barn.

Du kan tilføje en ballonvæg til dit babyshower venue, hvis du har den nødvendige plads. For at bruge denne funktion skal du have et rum med en længde på mindst 10 fod, et område med nok plads til, at dine gæster kan sidde og nyde din fest, og et sted, der er godt oplyst. Du skal også være i stand til at hænge ballonerne op på en organiseret måde. Hvis du har et lille område, kan du bruge vores festlokale med en oppustelig rutsjebane.

Find inspiration på heliumballoner.dk

Hvis du har et festlokale, der ikke er let tilgængeligt, kan du bruge en ballonskærm til at gøre det bedre. Ballonerne vil få området til at se anderledes og interessant ud. Du kan bruge en ballonskærm med hjælp fra en professionel. Du kan få balloner og balloner til børn i forskellige størrelser og forskellige designs, så de passer til forskellige temaer. Så hvis du har en fest på et sted, der er svært tilgængeligt, kan du bruge ballonskærme.

Gør brug af balloner, balloner til børn, balloner til piger eller balloner til drenge i dit festlokale. Du finder mange typer af balloner. Fra almindelige balloner til glow-in-the-dark balloner, der findes forskellige typer balloner til forskellige typer af arrangementer. Så få fat i et udvalg af balloner og vælg et par balloner, der kan give din fest et festligt udseende.


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password