Der er 102 varer.

Viser 1-20 af 102 element(er)

Helium fødselsdags balloner – fejr med stil!

Fejr din fødselsdag med vores fødselsdags balloner i alle størrelser, farver og variationer. Du kan vælge mellem forskellige temaer, stilarter og typer.

Lav en særlig fødselsdagsgave til dine kære ved hjælp af fødselsdags balloner med helium, eller pynt op til din festen med andre flotte balloner fra Heliumballoner.dk

Vi har et bredt udvalg af fødselsdagsballoner, som omfatter både unikke og personlige fødselsdags balloner. Gør fødselarens særlige dag ekstra mindeværdig, ved at medbringe en flot ballon til festen.


Fødselsdags balloner i alle farver og variationer

Tilføj lidt glamour og stil med vores levende helium balloner, de vil med garanti tilføje et stort smil på modtagerens ansigt! Det er oplagt at fejre din fødselsdag med en fest, hvor fødselsdagsballoner vil kunne hjælpe med at skabe den helt rigtige stemning.

Det kan også være at du er gæst til en fødselsdagsfest, og gerne vil have din gave til at skille sig ud. Det kan du nemt gøre ved at tilføje nogle flotte fødselsdagsballoner. Køb dine balloner hos heliumballoner.dk i dag inden klokken 12, og modtag dem allerede i morgen.

Vores fødselsdagsballoner passer til enhver fødselsdagsfejring. Ballonerne er lavet af holdbare materialer i høj kvalitet, men dette er ikke gået ud over design og farverne.

Sig tillykke med fødselsdags balloner

Vi vil gerne hjælpe med at gøre din fødselsdag til noget særligt hos Heliumballoner.dk, derfor har vi samlet et bredt udvalg af fødselsdags balloner til. Vælg fra vores samling af søde, farverige og sjove fødselsdags balloner og overrask dine venner og familie med disse fantastiske balloner.

Fødselsdags balloner er en fantastisk gave at forære fødselaren. Du kan f.eks. give balloner til fødselsdag sammen med en smuk buket blomster. 

Uanset om du leder efter de bedste fødselsdagsballoner til dig selv eller som gave, har vi et stort udvalg af balloner i forskellige designs, farver og størrelser. Det er en ideel gave til dine nære venner, familie, kollegaer og andre kære, som fejrer deres særlige dag med balloner.

Vores fødselsdags balloner og festballoner er de bedste på markedet. Vælg fra vores samling af forskellige typer og farver af fødselsdags balloner for at vælge de bedste fødselsdagsballoner til dig. Du kan finde balloner i et hav af farver, former osv. På vores shop. Se bl.a. Vores brede udvalg af hjerteballonerLED-balloner og meget mere.

Imponér venner og familie med vores fødselsdags balloner

Vi har et stort udvalg af fødselsdagsballoner og festballoner, der helt sikkert vil imponere dine venner og familie. Vores bedste balloner er sikre, og vil gøre din særlige fest uforglemmelig. Balloner til fødselsdagen er en fantastisk dekoration, og vil efterlade et varigt indtryk på din fødselsdagsgæster. Vælg dine yndlings fødselsdagsballoner i kollektionen, som vil afspejle din stil, din personlighed og din kreativitet. Der findes noget for enhver smag.

Balloner til fødselsdage får dine gæster til at føle sig specielle, og de bedste fødselsdagsballoner får altid gæsterne til at blive begejstrede og skaber feststemning. Balloner til fødselsdagsfester er perfekte til børn, par, familier og fødselsdagsfester. Hvis du leder efter fødselsdagsfest balloner, kan du vælge fra vores store samling af festballoner, og vi er sikre på, at du vil finde de bedste fødselsdagsfest balloner til at gøre din fest til noget helt særligt. Vi har forskellige typer fødselsdagsballoner og festballoner, der helt sikkert vil imponere dine gæster. Send fødselsdagsballoner til dine kære og dine venner på deres fødselsdage og fejr lejligheden sammen med dem.

Vælg dine yndlings fødselsdagsballoner til at give dine kære på deres fødselsdage. Vi har hundredvis af forskellige designs af fødselsdagsballoner, herunder balloner i forskellige former, designs og farver. Vi sende dine fødselsdagballoner samme dag, så længe du bestiller inden kl. 12.

Se også vores gode udvalg af tilbehør, her finder du bl.a. et stort udvalg af ballonvægte

Køb balloner til fødselsdag her

Vi dækker enhver lejlighed i dit liv med vores store udvalg af balloner til fødselsdag, du får alt fra de klassiske latexballoner til de populære folie tal balloner. Fra babyshower til dåb til fødselsdagsfester til bryllupsreceptioner og meget, meget mere.

Du kan bruge ballonerne i din fødselsdag dekoration på følgende måde:
Hvis du planlægger en særlig fest i anledning af din fødselsdag, er vores balloner en fantastisk dekoration. Da de let kan fås i alle former og størrelser, vil de være et perfekt valg til enhver lejlighed. Fødselsdagsfester ser altid bedre ud med balloner. De er lette, farverige og legesyge - også når du har en mere skandinavisk og neutral indretning.

Fødselsdags balloner i en anden form

Når du bestiller en ballon med en særlig form, finder du alt, hvad du har brug for til fødselsdag dekoration. Du finder balloner i form af bogstaver, tal, ord og symboler. Du finder særligt mange sjove former for balloner i vores kategori med folie balloner.

En rigtig god mulighed er balloner med stjerner. Det er de perfekte fødselsdagsballoner, og netop stjerneballoner har vi også skaffet hjem i en stjernekonfetti version som er helt fantastisk.

Du kan enten placere dem enkeltvis eller binde dem sammen for at skabe en stjerne.
Til de mindre piger der måske ønsker sig et fødselsdags tema kunne man tænke sig et enhjørningstema med den smukkeste folieballon formet som en enhjørning som helt sikkert vil få enhver lille piges øjne til at stråle.
Til den lidt større dreng som ønsker sig en cool fødselsdag, er vores sorte neon folieballoner et kæmpe hit til at skabe den helt rigtige stemning.

Fødselsdags balloner med ord

Til en lidt mere formel begivenhed kan du bruge fødselsdagsballoner med forskellige ord. Vi har balloner med Tillykke på alle de skandinaviske sprog (Dansk, Norsk, Svensk og Finsk) men selvfølgelig også på Engelsk. Samtidig kan du selvfølgelig også finde vores folie bogstaver som skriver ”Happy Birthday” for dig i de smukkeste sølv og guld farver og som du så selv kan hænge op som det passer.

Ovenstående vil helt sikkert få din fødselsdagsfest til at se virkelig speciel ud og lige give festen det ekstra pift.

Balloner med symboler til fødselsdagen

Endelig har vi selvfølgelig også fødselsdagsballoner med forskellige symboler. Du kan bruge forskellige symboler som månen, solen og en regnbue. Disse balloner er gode at bruge hvis du ønsker at give din fødselsdag et mere spirituelt look. Du kan bruge dem i kombination med balloner med "Happy Birthday" eller "Great Birthday".

Fødselsdags balloner til en særlig dag

Vi har også ne masse forskellige balloner, der kun er til din fødselsdag. Du finder balloner med "Tillykke" og balloner med "Happy Birthday” samt tillykke på en masse andre sprog. Disse vil være en rigtig flot dekoration til netop din fødselsdag. Du kan placere fødselsdags ballonerne som du ønsker og skabe den helt rigtige fødselsdagsstemning.

Der er ingen grænser for, hvad du kan gøre!

Der er en masse kreativitet, som du kan lægge i dine ballondekorationer. Du skal bare finde en måde at føre dine idéer ud i livet på. Glem ikke at tilføje masser af dekorationer for at gøre din fest endnu mere speciel!

Husk også at købe helium ballongas, hvis du ønsker at dine fødselsdagsballoner skal svæve. Tilføj eventuelt også Hi-Float for at forøge svævetiden yderligere. Når du bestiller for over 699 kr. og vi har altid hurtig levering, så ingen grund til panik hvis du er sent ude med købet af balloner, vi skal nok hjælpe dig så du når det i tide!


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password