Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Kæmpe balloner til festen

Vi sælger de bedste kæmpe balloner. Vi har latexvariationer i alle farver, vi har bryllupsgigantballoner samt konfetti-gigantballoner.

Gør noget ekstra ud af din fest med kæmpe balloner: Vi har en række kæmpe balloner, som kan være med til at skabe en mindeværdig fest for både dig selv og dine gæster. Hos heliumballoner.dk finder du balloner til ethvert arrangement. Vores balloner er bl.a. populære til  bryllupsfester, fødselsdagsfesterkonfirmationerbabyshowers, sportskampe, firmaarangementer og meget mere. 

Vi har primært latex kæmpe balloner, som er ret økonomiske, men du kan også finde andre typer af latex balloner på vores site. Latex kæmpe balloner er den bedste løsning til dit arrangement, da de er billigere og let tilgængelige. De er ideelle til din bryllupsreception, firmaarrangementer, fester, modeshows, koncerter osv. Desuden kan du købe kæmpe balloner i et væld af forskellige farver, alt efter hvad der passer bedst til lige præcis dit arrangement. 


Konfetti Kæmpe balloner

Hos Heliumballoner.dk. har vi altid et stort udvalg af kæmpe konfettiballoner, som er en festlig detalje til enhver fest. Ikke nok med at kæmpe ballonerne i sig selv er dekorative og flotte, så kan du også "poppe" ballonen, så der kommer konfetti ud. Vi garanterer at du får en forrygende og ekstraordinær fest med ballonkonfetti over det hele, med vores konfettiballoner. Køb dem i enkelte farver eller mix og match farverne så de passer bedst til lige præcis din fest. Du kan også købe et af vores populære ballon mix her

Kæmpe balloner i alle farver

Vores kæmpe balloner fås i flere farver, og det vil med garanti kunne give et ekstra pift til enhver fest. Vi sælger kæmpe heliumballoner i blandt andet farverne hvid, pink, rød, blå. Ønsker du at gå all in med ballon dekorationerne, så tag et nærmere kig på vores ballon buer

Du kan gøre dit bryllup helt fantastisk med vores kæmpe balloner ved at dekorere stedet, buketterne, bordene, gangen, kagen, loftet, vinduerne og mange andre ting med vores fantastiske kæmpe balloner. Alt du skal gøre er at tale med os og fortælle os hvad du ønsker, vi er her for at hjælpe dig med at gøre din begivenhed til noget helt specielt!


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password