Om os

Heliumballoner.dk blev startet på baggrund af et stort hul i markedet for private og offentlige institutioner, som ønskede at bestille helium og balloner fra dag til dag.

Ofte bruges helium og balloner til fødselsdage, arrangementer og events. Vi så at det ofte blev bestilt i sidste øjeblik, og derfor hastede leveringen især. Ballonerne skaber altid glæde til det pågældende arrangement. Især på børnefødselsdage er balloner, og især dem der svæver, en stor glæde for barnet som de får timer til at gå med.

Derfor er vores hovedfokus.

    • Det bedste produktmix af højaktuelle produkter

    • De bedste priser og hurtigste levering 

    • 99 % af alle ordre leveres dagen efter i hele Danmark

Vi ønsker at give vores kunder muligheden for at bestille præcis den mængde helium de har behov for, samt den bedste kvalitet i balloner og tilbehør.

Vores udvalg af balloner vil altid repræsentere de mest solgte produkter, og de mest populære varianter. 

Hvis du går op i god kvalitet til en god pris, og leveret lige når du skal bruge det, så er du havnet det helt rigtige sted.

Du kan blive festklar med vores helium balloner som kan købes her på siden. Mangler du et overblik over, vores priser på helium og andre gode sager? Så kan du på denne side omhandlende helium nemt komme rundt i vores andre kategorier. 

Vi ser frem til at behandle din ordre.

             

Teamet bag heliumballoner.dk

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password