Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Ultra Hi-Float til 100-150 balloner

Hi-Float er et unik designet produkt som sikre at dine balloner svæve 20-25 gange længere end normalt når de er fyldt med helium. Dette er især relevant hvis du vil pynte op til festen dagen inden, eller to dage inden.

Det vil jo være en katastrofe hvis alle ballonerne faldt på gulvet når først gæsterne kom da de ikke kan pustes op igen.

Men hvis du behandler alle ballonerne med Hi-float inden oppustning så sikre du at de svæver og skaber glæder i meget lang tid. Oftes ses en sværvetid på 5-6 dage på den almindelige størrelse balloner.

150 balloner a 9"

100 Balloner a 11"

·        Pumpe inkluderet.

·        Let at bruge.

·        Fungere kun med helium.

·        Den er ikke giftig og er biologisk nedbrydelig.

Pris 130,00 kr.

Vil du have dine balloner til at svæve helt op til 25 gange længere end normalt?

balloon image

Har du prøvet at puste helium i balloner og set dem falde ned inden gæsterne kommer? Hvis ja, så har vi løsningen til dig.

Skal du pynte op til en konfirmation, fest, fødselsdag eller et bryllup - så vil du gerne have dine ballonen svæve hele festen. Det kan dog være umuligt, hvis du ikke bruger produktet: Hi-float. 
Ho-float gør det muligt, at puste ballonerne op dagen i forvejen - så undgår du travlhed på den store dag, samt at dine balloner ikke ligger i gæsternes skød mit under maden.

Vi kan varmt anbefale dig at bruge Hi-float, eller vores billigere alternativ Balloonboost. Det er simpelt fortalt, en væske som behandler indersiden af ballonerne med en "hinde". Hinden holder ballonen tæt i længere tid, som dermed svæver længere. Helium er en af de letteste og tyndeste gasarter, og derfor siver det hurtigt ud af latexballoner, hvis de ikke behandles inden oppustning.

En normal ballon svæver cirka 6 timer, men med en Hi-float behandling vil du have ballonen svævende i op til 5-6 dage. Der er dog mange indvirkninger på svævetiden, derfor siger vi som hovedregel, at de svæver 2-3 dage, men du må ikke blive sur, hvis ballonerne svæver det dobbelte :)

Hvis du er i tvivl om svævetider har vi lavet et skema som du kan se her

Unikke fordele med Hi-flaot:

·         Svævetid på 2-3 dage, men ofte meget længere (i ballonstørrelse 11”/30 cm)

 • Enkelt at bruge
 • Pumpe til let påføring
 • Virker kun med helium
 • Produkter er biologisk nedbrydeligt og ikke giftigt
 • Sikre at du kan pynte op dagen i forvejen

Hi-float findes i to størrelser: ententil  50 eller 150 balloner i størrelsen 9” også kaldet 23cm. Vi har også vores lidt mere prisvenlige alternativ Ballonboost som findes til 200 og 400 balloner i størrelse 11” også kalder 30 cm.

Det sidste du skal sørge for er at købe Helium i god kvalitet. 
Det er ikke nok blot at købe helium, det skal være 100% rent helium, da mange billigere alternativer er blandet med luft hvilket forringer svævetiden markant.

Vi har skrevet mere om den høje kvalitet på vores billige helium her

Hvordan bruges Hi-float?

 1. Pumpen monteres og drejes mod uret for at låse den op
 2. Sørg for at pumpe et par gange i en kop eller andet så den første gel kommer ud
 3. Ballonen sættes på pumpens mundstykke og vær sikker på at den er skubbet godt ind. Der må ikke komme gel på ballonens hals, kun i bunden af ballonen.
 4. Sørg for at klemme fast om halsen på ballonen og gnid gelen godt rundt i ballonen så der kommer et jævnt lag i hele ballonen. Ballonens hals holdes opad for at undgå at gelen løber ned i halsen på ballonen.
 5. Ballonen fyldes nu med helium til den har form som en pære. Svæver den ikke lige skal der lidt mere helium i

maxresdefault

Hvor mange tryk Hi-float skal der bruges?

Du kan følge nedenstående eksempler for at finde det korrekt antal pump.

Vi anbefaler altid du tester med en ballon og regulere pump så det passer.

 • 23 cm ballonstørrelse = ½ pump/tryk
 • 28 cm ballonstørrelse = 1 pump/tryk
 • 35 cm ballonstørrelse = 2 pump/tryk
 • 41 cm ballonstørrelse = 3 pump/tryk

Spørgsmål og svar

Hvad hvis min ballon svæver skævt?

Svar : Så er der for lidt helium i, eller for meget gel. Juster og prøv en ny ballon.

Kan man bruge Hi-float i folieballoner?

Svar : Nej det kan kun bruges i Latex balloner. Folieballoner svæver flere dage uden gel

Hvor meget Hi-float skal jeg bruge i min ballon

Svar : Se vores ovenstående liste med eksempler samt vejledningen i produktet

Kan man bruge gelen i alle latex balloner

Svar : Det kan kun bruges i balloner som er godkendt til helium

Er Hi-float giftigt?

Svar : Nej det er helt ufarligt og endda biologisk nedbrydeligt. 

Hvor lang tid kan produktet holde sig?

Svar : Op til 2 år efter åbning. Så du kan bruge det flere år i træk

Hvordan anvendes Hi-float?

Det er vigtigt at du anvender produktet korrekt, ellers vil du ikke have nogen glæde af produktet og dine balloner vil falde til gulvet før tid. Derfor er der nogle ting som der er vigtige at huske.

 • Helium til at komme i ballonen
 • Hvilken størrelse dine balloner er
 • Du må kun bruge Hi-float i latexballoner
 • Ballonen skal være i stuetemperatur i minimum 2 timer før den må flyttes til et koldere eller varmere lokale
 • Du bruger helium i en god kvalitet som ikke er blandet med luft. Heliumballoner.dk tilbyder kun den bedste kvalitet.

HI-Float må aldrig bruges i folieballoner. Det vil have modsatte effekt. Folieballonerne falde til jorden da ballonen bliver for tung. 

Folieballoner som er godkendt og egnet til helium vil normalvis svæve 2-3 dage, og de kan samtidig efterfyldes når de begynder at falde mod jorden.

Af den grund skal du udelukkende bruge Hi-flot til dine latexballoner

Første gang du skal bruge Hi-float anbefaler vi, at du læser vores vejledning om: hvordan man bruger Hi-float samt ser vores guidevideo. Det er nemlig utroligt vigtigt at den korrekte mængde kommer i ballonen.

De mest hyppige fejl er, at der kommer den forkert mængde i ballonen, eller selve gelen ikke er masseret korrekt rundt. Dertil tørretiden så hinden kan ”stivne” helt inden den flyttes fra lokalet til et koldere lokale eller udenfor. Ballonen vil trække sig sammen, og ballonen vil hurtigt falde til jorden

Hvis ikke gelen er masseret godt rundt i hele ballonen, vil du risikere, at ikke alle fibre bliver lukket, og der vil derfor stadig kunne sive helium ud af ballonen. Du kan også risikere, at det tørre i en klump, som gør at ballonen bliver for tung og derfor ikke vil svæve.

Hvis du har mange balloner du skal puste op til et stort arrangement, så anbefaler vi, at du tester med et par balloner inden.

Du kan puste 2-3 balloner op i samme størrelse, men med en smule forskellig mængde Hi-float. Lad dem hænge i samme lokale og sammenlign, hvilken der svæver længst.

Husk at notere, hvor meget du kommer i hver. På den måde sikre du den længste svævetid i lige netop dine balloner. Alle balloner på Heliumballoner.dk er naturligvis godkendt til helium, og udvalgt efter en god kvalitet vi kan stå inde for.

Hi-Float er ikke giftigt på nogen måde og du kan sammenligne det med det klister som findes bag på frimærkerne. 

Balloon Shapes

Hvordan ved jeg hvor stor ballonen er?

En let løsning er ”stole tricket”. Hvad er stole tricket? Det er en rigtig simpel måde at måle diameter på dine balloner. Det kræver blot to ting.

 • 2 stole
 • En lineal, målebånd eller andet

Du sætter to stole med ryggen mod hinanden. Derefter skubber du dem fra hinanden og målerne afstanden imellem dem. Skal du pust 23 cm balloner op, så skal afstanden naturligvis være 23 cm. Derefter kan du puste ballonen op, og når ballonen rører ved begge stolerygge samtidig, så er den 23 cm i diameter og du har kommet nok helium i.

OBS: hvis der ikke er nok helium i ballonerne så vil de falde til jorden, svæve skævt eller svæve kortere tid.

Til sidst skal du sørge for at købe Helium i god kvalitet. Det er ikke nok bare at købe helium, det skal være 100% rent helium, da mange billigere alternativer er blandet med luft, hvilket forringer svævetiden markant.

Den bedste kvalitet af balloner og helium finder du her hos. Se blandet andet vores store,  men billige udvalg ag helium her.

Vi har skrevet mere om kvaliteten af vores billige helium som du kan læse endnu mere om her

Gode huskeregler

Selve pumpen skal trykkes lidt ligesom en sæbe man bruger på badeværelset. Du skal endelig ikke holde trykket nede, eller pumpe i små ryk.

Så snart du har trykket pumpen ned så skal du fjerne hånden - så pumpen selv hejser sig. På den måde er du sikker på, at der ikke kommer for meget hi-float i ballonen.

Hvis du har testet dit Hi-float i nogle dage i forvejen, kan der sagtens være noget gel tilbage i dispenseren som er tørret og der derfor ikke kan komme noget ud af pumpen.

Fortvivl ej, du skruer blot pumpen af og ligger den i lunkent vand i 10-20 minutter. Derefter kan du stille forsøge at pumpe, og gelen vil langsomt løsne sig.

Vi anbefaler at når man er færdig med at bruge Hi-float, så rengører man pumpen med det samme. Her er det vigtigt, at man lader pumpen tørre fuldstændig så den er klar til brug igen.

Det er en rigtig god ide altid at teste produktet nogle dage inden arrangementet, så du kender mængden du skal bruge i dine balloner.

Hvad er Hi-float?


Det er en slags gel som bruges til at få latex balloner til at svæve længere end normalt. Man kan sammenligne det lidt med lim som sørger for at lukke de minimale huller som findes i latexballonerne.

Helium er nemlig en af de letteste luftarter og kan derfor sive ud i selv de mindste huller som ikke kan ses med det blotte øje.

Normalt svæver en 11”/30 latex ballon omkring 5-7 timer før den begynder at falde til jorden. Større balloner svæver meget naturligt længere da der bruges væsentlig mere helium.

Limen eller gelen gør kort sagt at alle fibre bliver lukket og ballonen er derfor tæt. Desværre er det ikke muligt at tætne ballonen fuldstændig og den vil til sidst falde til jorden. Men med behandlingen svæver den op til 20-25 gange længere. Dette kræver at Hi-float er anvendt helt korrekt, så hvis du følger vores simple vejledning, så er du rigtig godt på vej


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password