Der er 9 varer.

Viser 1-9 af 9 element(er)

"Love" Mega Ballon - Hvid/Sølv

Sig det med kærlighed (Love).

Om det er til et bryllup, polterabend, barnedåb, fødselsdag eller hvis du bare vil minde din kære om at du elsker ham/hende, kan denne skønne mega ballon give din begivenhed et helt særligt udtryk. 

Læs mere under Beskrivelse.

Pris 69,00 kr.

"Love" - Bogstaver - Sølv

Super "cute" og iøjenfaldende "LOVE" ballon kæde som kan bruges til mange forskellige begivenheder og skaber det helt kærlige udtryk til netop din fest. 

Hver pakke indeholder 4 x 12" folie balloner i sølv, 1 x gennemsigtigt sugerør til at puste ballonerne op med og 2.5m klar snor til at hænge ballonerne op med. 

Denne ballon kæde kræver ikke helium medmindre du ønsker at kæden svæver af sig selv. 

Pris 29,00 kr.

Ballon Mix - Rose Guld og Lyserøde

Dette smukke ballon mix er perfekte sammen eller spredte hver for sig, du bestemmer helt selv hvordan du vil placere dem.

 

Hver pakke indeholder et mix af 12 folie / latex og rose guld konfetti balloner.

 

OBS: Der må/kan ikke benyttes Hi-Float til konfetti balloner.

 

Læs mere under Beskrivelse.

Pris 99,00 kr.
Lowest price at PriceRunner Ballon Mix - Loftsudsmykning Ballon Mix
  • Nedsat pris

Ballon Mix - Loftsudsmykning

Mangler du WOW effekt til din fest?!? Så se lige den her! 

Pakken indeholder ikke mindre end 160 lyserøde, hvide og rose guld konfetti balloner i størrelsen 5 x 12".

Læs mere under Beskrivelse. 

Pris 199,00 kr.
Normalpris 249,00 kr. SPAR -50,00 kr.

Kærlighedsballoner til alle slags fester

Disse balloner med kærlighedstema kan bruges af alle aldre, og der er intet bedre end en ballon, hvor der står "Jeg elsker dig". Vores farverige udvalg af balloner med kærlighedstema er så specielle, at du kan sende dem som gaver eller bare være en del af det sjove. Send en af disse balloner med kærlighedstema for at sige, at du elsker din kone, partner, kæreste eller mand, eller send en farvestrålende ballon med kærlighedstema til dit barn for at vise, at du forguder hende.

Når du har så meget kærlighed at give, hvorfor så ikke dele den med dem, du elsker? Vi har så mange farver af balloner, fra lyse og muntre til pastelfarvede og legesyge. Hver ballon er fyldt med luft og kan vises, når modtageren af din kærlighed siger: "Jeg elsker dig!".

Giv dine børn den bedste fødselsdag

Når dine børn ønsker at give dig en ballon, er måden at sige "Jeg elsker dig" på, at du virkelig giver en af vores balloner med kærlighedstema. Så send en ballon med kærlighedstema for at sige, at du elsker nogen. Vælg en ballon med kærlighedsbudskaber, som "Jeg elsker dig", "Jeg er bananer for dig" eller blot "KÆRLIGHED".

Balloner med kærlighedstema er så dejlige at have. Giv en smuk, farverig ballon med kærlighedstema for at vise, hvor meget du holder af dig selv. Giv vores balloner til dit bryllup, jubilæum eller din eksamen. Vi har også ballondesigns med kærlighedstema til Valentinsdag og Mors Dag. Med vores smukke udvalg af balloner med kærlighedstemaer vil modtageren have lyst til at sende en tilbage til dig!

Få balloner i den bedste kvalitet

Du kan være sikker på, at vores balloner med kærlighedstema ikke er billige efterligninger af ægte balloner, men er den ægte vare og vil give dig den samme fremragende kundeservice, som vi tilbyder for alle andre balloner. Vi har balloner af høj kvalitet i både latex og folie i alle former, farver og variationer, du kan forestille dig.

Vi bruger både latex- og folieballoner, så du kan selv vælge hvilket ballonmateriale du ønsker. Folieballonerne ligner de ægte balloner, men er billigere og strækker sig ikke ud som latexballoner. Faktisk er latexballoner så bløde, at de bliver ekstremt lette og svæver op, når de tømmes for luft. Folieballoner er derimod lavet af et tungere og tykkere materiale end latexballoner, hvilket betyder, at de ikke flyder op. Fordelen er, at din modtager kan beholde folieballonen for evigt, i modsætning til latexballoner, som kun holder i en uge eller deromkring. Folieballoner holder også en bedre form, når de ikke er oppustet, hvilket betyder, at de holder længere og ikke springer så let, når de slipper luft.

Vælg mellem et bredt udvalg af balloner

Vores balloner med kærlighedstemaer omfatter en række forskellige designs, farver og former. Du kan vælge mellem en ensfarvet farve eller et mønster, enten helt ensfarvet eller i et smukt kærlighedstema. Nogle af vores balloner med kærlighedstema leveres med et design, og nogle er helt unikke.


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password