Der er 20 varer.

Viser 1-20 af 20 element(er)

Hjerteballoner

Vis din romantiske side med vores smukke hjerte balloner. Skal du imponere din udkårne? Så er dette den helt rigtige ballon til formålet. Dette gælder uanset om det er til vanentines dag, fødselsdag eller noget helt andet. 

Vi har været på stort indkøb og fundet en masse skønne hjerte balloner, der bare skriger kærlighed. Der er helt sikkert noget som vil falde i din smag. Vi har både smukke hjerte balloner fyldt op med hjertekonfetti og kæmpe hjertekonfetti balloner. Hvis du giver din udkårne disse balloner, efterlader der ingen tvivl om hvor meget kærlighed der er i luften. 

Husk også at købe helium, hvis du ønsker at ballonen skal svæve, og ballonvægte så hjerteballonerne ikke svæver helt væk. 


Hæv romantikken til næste niveau med smukke  hjerte balloner

Du kan også finde vores ballonkasser på Heliumballoner.dk hvor der står skrevet ”LOVE” på og som også kan fyldes med vores små balloner i netop den farve du ønsker det. De vil helt sikkert gøre dagen mindeværdig for din udkårne i lang tid!

Er det måske lidt svært for dig at vælge imellem vores mange skønne hjerte balloner, har vi lavet nogle færdig pakker til lige netop dig hvor du simpelthen får alt du skal bruge. Disse finder du på Heliumballoner.dk under kategorien Helium + Balloner. Vi har valgt at kalde disse pakker Valentins Mix eller Kærligheds Mix og der er flere at vælge imellem i hver kategori, så vi håber du finder et mix der passer til lige præcis det du søger. Du kan selvfølgelig også selv mixe de produkter du ønsker direkte fra vores hjemmeside hvis du fortrækker dette, kun fantasien sætter grænserne når kærligheden skal udtrykkes. Du kan f.eks. sammensætte et udvalg af vores romantiske hjerte balloner. 

Og husk, vi har fri fragt når du bestiller for over 699 kr. og vi har altid hurtig levering, så ingen grund til panik hvis du er sent ude med købet af balloner til at forkæle din udkårne, vi skal nok hjælpe dig så du når det i tide!

Kort sagt, vi har sørget for massere af kærlighed i vores Valentinsdag og Kærligheds kategorier, du skal blot vælge hvad der passer til din udkårne, bestille det på Heliumballoner.dk og så er stemning sat til en fantastisk oplevelse med de skønneste hjerte balloner.

Husk også at købe helium, hvis du ønsker at ballonerne skal svæve og give endnu større WOW effekt på din specielle dag. Vi har også ballonvægteballonsnor og Hi-Float, kort sagt, du kan få alt du skal bruge til dine balloner her på Heliumballoner.dk. .

Hjerteballoner gør dagen ekstra speciel

Uanset anledningen så er en hjerte ballon den perfekte tilføjelse til enhver festlig lejlighed i romantikken eller kærlighedens tegn. Det behøves ikke kun være på Valentinsdag, bryllupsdagen eller årsdagen, at man tager smukke hjerteballoner frem - det kan også sagtens være en anden speciel dag, hvor man gerne vil gøre lidt ekstra for en, man holder af. Det kan fx være, når ens bedste veninde får et nyt job, venter sit første barn eller andre store begivenheder, hvor man gerne vil vise ekstra støtte og kærlighed. Hjerte balloner er altså også til veninder, mødre, søskende og andre vigtige personer i dit liv. 

Sæt prikken over i'et på dine hjerteballoner med helium

Vil du have dine hjerte balloner til at svæve så husk at fylde dem op med helium, så de kan svæve elegant i festlokalet i mange timer. Helium er kronen på værket til enhver fest, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af den oppyntningen - så glem endelig ikke at købe helium med når du bestiller dine hjerte balloner!

Med helium kan dine fine balloner svæve i mange timer - og køber du balloner i folie, kan de faktisk svæve i flere dage! Hvilket betyder, at du ikke behøver at puste alle dine balloner op lige inden festen. Det giver dig både mere forberedelsestid og ro i maven til festen, da du ikke skal være nervøs for at dine balloner falder til jorden. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige præcis de smukke hjerteballoner, du har brug for, for at skabe en fantastisk og mindeværdig dag uanset anledningen.

Har du spørgsmål til vores hjerteballoner?

Har du spørgsmål til vores fine hjerte balloner eller andre af vores produkter? Så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Så besvarer vi gerne de spørgsmål, du måtte have, eller giver dig kyndig vejledning til, hvilke produkter vi vil anbefale, så du kan få lige præcis den fest, du drømmer om.

Tag også et kig på vores premium balloner, hvor du kan finde alt fra smukke ballon buer og tal balloner til mega balloner og LED balloner. Vi har noget til ethvert behov og enhver smag - så gå blot på opdagelse i vores sortiment, og find lige præcis de festlige balloner og hjerteballoner, du er på udkig efter, så du kan få lige præcis den festpynt, du drømmer om.


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password