Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Hvilken størrelse af heliumflaske skal du bruge?

Hos Heliumballoner.dk har vi et væld af forskellige heliumflasker.

Vores billige heliumflasker er meget let anvendelige. Montér blot påfyldningstuden og så er du klar til at fylde ballonerne op med helium. 

Nedenfor finder du vores forskellige heliumflasker. Er du i tvivl om hvilken du skal vælge? Klik på en af flaskerne hvor vi har opstillet et skema så du kan se hvor mange balloner hver flaske kan fylde. 

Holdbarheden på en heliumflaske afhænger meget af hvor du køber den. Hos Heliumballoner.dk går vi meget op i din oplevelse af vores produkter. Derfor er vores billige heliumflasker fyldt helt op og lavet efter europæiske standarder.  

Vores helium kan selvfølgelig ikke gøre din fest svævende alene - der skal selvfølgelig balloner til! Derfor har vi lavet flere perfekte pakkeløsninger så du både kan købe billig helium og billige balloner til din fest. 

Der er kvalitets forskel på heliumflasker og billig helium

Holdbarheden på en heliumflaske afhænger meget af hvor du køber den. Hos Heliumballoner.dk går vi meget op i din oplevelse af vores produkter. Derfor er vores billige heliumflasker fyldt helt op og lavet efter europæiske standarder.

I modsætning til lavtryks heliumflasker produceret b.la. i Asien, som ofte kun holder i 6 måneder, så holder alle vores heliumflasker nemlig 1-2 år efter åbning. Hos nogle webshop sælger de billig helium blandet med helt op til 40% luft. Du betaler altså dyrt for ren luft i stedet for helium og dine balloner vil falde hurtigere til jorden. 

Heliumflasken er en engangsflaske så du slipper for at skulle betale pant og returnere den. Når flasken er tom, afleverer du blot flasken til den nærmeste genbrugsplads.

Heliumflasken leveres klar til brug – dette betyder at du får alt hvad du skal bruge for at fylde helium i dine balloner. Der medfølger en lille studs der let skrues ned i heliumflasken – placér en ballon på studsen og drej nu studsen helt i bund. Derved åbnes der for en ventil der fylder ballonen med helium. 

I vores sortiment har vi kun lave priser. Derfor kan du udover billig helium også finde billige fødselsdags balloner der passer til alle anledninger.

 

Helium som et grundstof

Helium er et grundstof i det periodiske system og er i kategorien: Ædelmetal.
For at få heliummet ud af beholderen skal der skabes et undertryk.

For at forklare det nærmere så indeholder vores 110 liters flaske nemlig 1,1 liter helium, men har samtidig fået et 100 bars tryk, hvilket giver dig 110 liter helium ballongas.

Helium bliver ofte brugt af dykkere fordi deres heliumflasker er blandet med ilt. Vores billige helium er 99,9% rent og altså ikke blandet med ilt så du får den bedste oplevelse med vores heliumflasker.

Det er farligt for dig at indånde helium så derfor anbefaler vi dig at du kun bruger vores helium til balloner og altså ikke indånde det!

 

Køb billig heliumflaske til dine balloner

Mange tror stadig at den billigste måde at anskaffe sig en heliumflaske er ved at leje den. Men her betaler du flaskeleje som hurtigt kan løbe op. Sådan er det ikke her hos os.

Heldigvis er prisen på helium helt i bund her hos Heliumballoner.dk, så når du skal købe helium på flaske hos os, er det ikke mere end et dyk i lommen – og så foregår det hele nemt og bekvemt via online bestilling.

Helium til balloner er engangsbrug hvilket betyder, at du kun kan puste balloner op indtil der ikke er mere helium på flasken. Det er meget forskelligt hvor meget helium der skal bruges til de forskellige størrelser balloner så husk at tjekke vores ballonskema.

Når man pynter op med heliumballoner, kan det være svært at holde styr på ballonerne. Derfor anbefaler vi dig altid, at du binder dine helium balloner fast til en ballonvægt. For at gøre det hele mere festligt, har vi designet vores ballonvægte i et festligt design, så de også er med til at skabe den rigtige feststemning. Du kan se vores udvalg af ballonvægte her

Hos Heliumballoner.dk kan du nemt og hurtigt købe billigt helium til balloner. Vores billige helium er af god kvalitet til festlige begivenheder samt nem at bruge. Vi sælger helium på flaske til at fylde balloner op.

Vi er eksperter inden for helium, ballongas og balloner. Skulle du derfor have et uopklaret spørgsmål, som du ikke kan finde på siden, så er vi altid til rådighed. Du kan kontakte os i hverdage mellem 8-17 i live-chat på hjemmesiden eller sende os en e-mail i vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig.