Vi afsender samme hverdag ved bestilling inden kl. 12:00 - Husk GLS leverer til pakkeshop om lørdagen

close

Billig helium 

Hos heliumballoner.dk har vi et væld af forskellige heliumflasker, så du kan have flotte balloner til at holde dine gæsters humør højere end ballonerne kan svæve.

Vores billige heliumflasker er meget let-anvendelige. Montér blot påfyldningstuden og så er du klar til at fylde rummet op med balloner.

Nedenfor finder du vores forskellige heliumflasker. Er du i tvivl om hvilken du skal vælge? Hop ind på hver af flaskerne hvor vi har opstillet et skema, så du kan se hvor mange balloner hver flaske kan fylde.

Vores helium kan selvfølgelig ikke gøre din fest svævende alene - der skal balloner til! Derfor har vi lavet flere perfekte pakkeløsninger så du både kan købe helium og balloner til din fest.

Læs mere

Vores billige helium har lang holdbarhed!

Holdbarheden på en heliumflaske afhænger meget af hvor du køber den. Hos heliumballoner.dk går vi meget op i din oplevelse af vores produkter. Derfor er vores billige heliumflasker opfyldt og lavet efter europæiske standarder.

I modsætning til lavtryks heliumflasker produceret i Asien, som ofte kun holder i 6 måneder, så holder alle vores heliumflasker nemlig 1-2 år efter åbning.

Du kan derfor roligt købe en større flaske og bruge den samme flaske året efter igen.

Når din heliumflaske er tom, afleverer du den bare på din nærmeste genbrugsstation.

I vores sortiment har vi kun lave priser! Derfor kan du udover billig helium også finde billige balloner blandt vores sortiment. 

Helium er da et grundstof?

Helium er som bekendt et grundstof i det periodiske system og er et ædelmetal. For at få din helium ud af beholderen skal den drives af et tryk. Derfor er vores billige heliumflasker faktisk fyldt med helium ballongas og ikke kun helium.

For at forklare det nærmere så indeholder vores 110 liters flaske nemlig 1,1 liter helium, men har samtidig fået et 100 bars tryk, hvilket giver dig 110 liter helium ballongas.

Helium er ofte brugt af dykkere, fordi deres heliumflasker er blandet med ilt. Vores billige helium er 99,9% rent og altså ikke blandet med ilt, så du får den bedste oplevelse med vores heliumflasker.

Selvom det ikke er farligt for dig, så anbefaler vi dig at du bruger vores helium ballongas til balloner, og altså ikke indånder det!

Kontakt os for mere information

Vi er eksperter inden for helium ballongas og balloner. Skulle du derfor have uopklarede spørgsmål, som du ikke kan finde på siden, så er vi altid til rådighed. Du kan derfor altid kontakte os i hverdage mellem 8-17 i live-chat på hjemmesiden eller sende os en e-mail i vores kontaktformular.

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)