Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)


Hvilken størrelse af billig heliumflaske skal du bruge?

Hos Heliumballoner.dk har vi et væld af billige heliumflasker.

Vores billige heliumflasker er meget let anvendelige. Monter blot påfyldningstuden på heliumflasken og så er du klar til at fylde dine balloner med helium.

Nedenfor finder du vores billige helium flasker. Er du i tvivl om hvilken helium flaske du skal vælge? Ved at klikke, på en af flaskerne ser du et skema over hvor mange balloner hver flaske kan fylde. Vores heliumbeholder indeholder ikke balloner medmindre det er angivet på produktet. Du kan også bruge vores heliumberegner til at finde ud af hvor meget helium du skal købe.

Holdbarheden på en billig helium flaske afhænger meget af hvor du køber den. Hos Heliumballoner.dk går vi meget op i at din oplevelse bliver god. Derfor er vores billige helium flasker fyldt helt op og lavet efter europæiske standarder. Dette betyder, at du får mest for pengene samt at den billige helium kan gemmes, hvis du ikke tømmer helium flasken. Flaskerne er fyldt med 100% rent EU-godkendt helium. 

Vores helium kan selvfølgelig ikke gøre din fest svævende alene - der skal balloner til! Derfor har vi lavet flere perfekte pakkeløsninger så du både kan købe billig helium og billige balloner til din fest. Se blandt andet vores store udvalg af festlige konfetti ballonerLED-balloner og balloner til konfirmation. Du kan også tjekke alle vores fødseldags balloner ud. 

Billig helium heliumbeholder

Forskel i kvalitet på heliumflasker og billig helium

En helium flaskes holdbarhed afhænger meget af hvor du køber den. Hos Heliumballoner.dk mener vi, at alle skal have mest ud af deres penge. Derfor er vores billige helium flasker fyldt helt op og lavet efter europæiske standarder - så vi kan sikre dig den bedste heliumflaske.

I modsætning til lavpris helium flasker produceret b.la. i Asien, som ofte kun holder i 6 måneder, så holder alle vores helium flasker optil 1-2 år efter åbning. Nogle webshops sælger billig helium, hvor flasken indeholder op til 40% luft. Du betaler altså dyrt for ren luft. Samtidig betyder den store mængde ilt, at dine helium balloner vil falde hurtigere til jorden.

Vores billige Helium flasker er en engangsflasker. Dvs. du slipper for at skulle betale pant og returnere den billige helium flaske. Når flasken er tom, afleverer du flasken til den nærmeste genbrugsplads.

Når du bestiller en billig helium flaske online, er den klar til brug ved levering. Det betyder, at du får alt hvad du skal bruge for at fylde helium i dine balloner. Der medfølger en lille studs der let skrues ned i den billige helium flaske. Placér en ballon på studsen og drej nu studsen helt i bund. Derved åbnes der for en ventil der fylder ballonen med helium. Husk at afmontere studsen efter brug.

I vores sortiment har vi kun lave priser. Derfor kan du udover billig helium også finde fødselsdags balloner, folieballoner og meget mere der passer til alle anledninger.

Se efter skiltet om vores balloner er godkendte til helium, det er din sikkerhed for en optimal svævetid.

Balloner godkendt til helium

Helium som et grundstof

Helium er et grundstof i det periodiske system og er i kategorien: Ædelmetal. For at få heliummet ud af beholderen skal der skabes et undertryk.

For at forklare det nærmere så indeholder vores 110 liters flaske nemlig 1,1 liter helium, men har samtidig fået et 100 bars tryk, hvilket giver dig 110 liter helium ballongas.

Helium bliver ofte brugt af dykkere fordi deres helium flasker er blandet med ilt. Vores billige helium er 99,9% rent og altså ikke blandet med ilt så du får den bedste oplevelse med vores helium flasker.

OBS: Det er farligt for dig at indånde helium!

Derfor anbefaler vi at du kun bruger vores billige heliumflasker til balloner og altså ikke indånder det! Det er supersjovt, at lyde som Anders And eller få stemme som en mus, men det er ikke uden risiko! Hvis du ikke trækker vejret, mellem bare to indåndinger fra en helium ballon, risikere du at besvime. Helium fortrænger ilt og du kommer derfor til at lide af iltmangel, specielt hvis du indånder fra kvalitets helium balloner.

Bruger du i stedet noget billig helium fra Kina, så er chancen for det går galt noget mindre, men vi må selvfølgelig stadig på det kraftigste advare umord at forsøge sig på dette! Du kan læse mere om, hvor farligt det kan være at indånde helium i denne artikel fra Samvirke (linket åbner i en ny fane).

Helium til heliumballoner

Billige helium flasker til dine balloner

Mange tror stadig at den billigste måde at anskaffe sig en heliumflaske er ved at leje en heliumflaske. Men her betaler du flaskeleje som hurtigt kan løbe op. Sådan er det ikke her hos os. Vores billige helium flaske priser, er meget konkurrence dygtige med leje prisen og du får altid mere for pengene ved at købe en billig helium flaske hos os. - og så foregår det hele nemt og bekvemt via online bestilling.

Helium til balloner er engangsbrug hvilket betyder, at du kun kan puste balloner op indtil der ikke er mere helium på flasken. Det er meget forskelligt hvor meget helium der skal bruges til de forskellige størrelser balloner så husk at tjekke vores ballonskema.

Hold styr på dine balloner med en ballonvægt.

Når man pynter op med helium balloner, kan det være svært at holde styr på ballonerne, og tit og ofte ender de alle oppe i loftet!

Derfor anbefaler vi altid, at du binder dine helium balloner fast til en ballonvægt, så de ikke flyver fra dig. På den måde har du 100% styr på ballonerne, mens du pynter op, men en ballonvægt er også perfekt, når du vil placere en helium ballon, et sted hvor der ikke er noget at binde den fast i. For at gøre det hele lidt mere festligt og sjovt, har vi designet vores ballonvægte i flere festlige design, så de også er med til at skabe den rigtige feststemning. Vi har sikkert en ballonvægt eller to i lige præcis den form og farve der passer til netop din fest.

Du kan se vores udvalg af ballonvægte her.

Stjerne ballonvægt

Billige Helium Balloner m. Hi-Float - længere svæve tid

Skal dine billige helium balloner holde længe?
Så skal du bruge Hi-Float, der søger for at dine balloner holder sig oppe, til den sidste gæst er gået hjem. Der er ikke noget værre end, at ballonerne falder for tidligt ned, når nu man har brugt så meget tid på at pynte op til fest.
Det er specielt vigtigt, hvis du pynter op dagen før festen, da de fleste balloner nok skal holde op mod 24 timer, men alt ud over det er et sats.

Udgiften er lille i forhold til dine helium balloner holder ca. dobbelt så længe. Du finder Hi-Float i vores webshop via dette link.

Hi float til heliumballoner

Hos Heliumballoner.dk kan du nemt og hurtigt købe billigt helium til balloner. Vores billige helium er af god kvalitet til festlige begivenheder som fødselsdage og er nem at bruge. Vi sælger helium på flaske til at fylde balloner op, dette væremde både latex- og folie balloner.

Vi er eksperter inden for helium, ballongas og balloner. Skulle du derfor have et uopklaret spørgsmål, som du ikke kan finde et svar på siden, så er vi altid til rådighed. Du kan kontakte os i hverdage mellem 8-17 i live-chat på hjemmesiden eller sende os en e-mail i vores kontaktformular.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Få en uforglemmelig fest med billig helium

Når der skal skabes en festlig stemning, er balloner en uundværlig del af fejringen, og dertil medfølger naturligvis helium. Hos Heliumballoner.dk finder du det bedste udvalg af billig helium og balloner til enhver fest. 

Vores billige helium kommer i praktiske flaker, som er nemme at anvende. Du skal blot sætte ballonen på ventilen på heliumflasken, og lade heliumet strømme ind i ballonen. På få sekunder vil dine balloner svæve op i luften, og være med til at skabe en festlig atmosfære. 

Vi forstår vigtigheden af at levere billig helium til balloner, men det skal være uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du stole på at vores helium er af højeste kvalitet, og består af 100% ren helium. 


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password