Der er 15 varer.

Viser 1-15 af 15 element(er)

"Love" Mega Ballon - Hvid/Sølv

Sig det med kærlighed (Love).

Om det er til et bryllup, polterabend, barnedåb, fødselsdag eller hvis du bare vil minde din kære om at du elsker ham/hende, kan denne skønne mega ballon give din begivenhed et helt særligt udtryk. 

Læs mere under Beskrivelse.

Pris 69,00 kr.

"Love" - Bogstaver - Sølv

Super "cute" og iøjenfaldende "LOVE" ballon kæde som kan bruges til mange forskellige begivenheder og skaber det helt kærlige udtryk til netop din fest. 

Hver pakke indeholder 4 x 12" folie balloner i sølv, 1 x gennemsigtigt sugerør til at puste ballonerne op med og 2.5m klar snor til at hænge ballonerne op med. 

Denne ballon kæde kræver ikke helium medmindre du ønsker at kæden svæver af sig selv. 

Pris 29,00 kr.

Ballon Mix - Guld/Hvide Balloner

Dette smukke ballon mix er perfekte sammen eller spredte hver for sig, du bestemmer helt selv hvordan du vil placere dem.

 

Hver pakke indeholder et mix af 12 folie latex og guld konfetti balloner.

 

OBS: Der må/kan ikke benyttes Hi-Float til konfetti balloner.

Pris 99,00 kr.

"I Do Crew" Guld konfetti balloner

Skal der holdes polterabend?!? Så er disse skønne balloner lige de rigtige!

"I do crew" siger det hele og vil give den kommende bruds dag et ekstra pift.

Pakken indeholder 5 x 12" balloner med guld konfetti. 

Fyld ballonerne med helium, ryst dem for at aktivere konfettien og nyd festen. 

OBS: Konfetti balloner må IKKE anvendes med Hi-Float. 

Pris 39,00 kr.

Ballon Mix - Rose Guld og Lyserøde

Dette smukke ballon mix er perfekte sammen eller spredte hver for sig, du bestemmer helt selv hvordan du vil placere dem.

 

Hver pakke indeholder et mix af 12 folie / latex og rose guld konfetti balloner.

 

OBS: Der må/kan ikke benyttes Hi-Float til konfetti balloner.

 

Læs mere under Beskrivelse.

Pris 99,00 kr.
Lowest price at PriceRunner Ballon Mix - Loftsudsmykning Ballon Mix
  • Nedsat pris

Ballon Mix - Loftsudsmykning

Mangler du WOW effekt til din fest?!? Så se lige den her! 

Pakken indeholder ikke mindre end 160 lyserøde, hvide og rose guld konfetti balloner i størrelsen 5 x 12".

Læs mere under Beskrivelse. 

Pris 199,00 kr.
Normalpris 249,00 kr. SPAR -50,00 kr.
Lowest price at PriceRunner Ballonbue - Hvid
  • Nedsat pris

Ballonbue - Hvid

Denne fantastiske smukke ballonbue i hvide farver er ideel til et bryllup! 

Skab din helt egen (semi) professionelle ballonbue som garanteret vil imponere dine gæster.

Pakken indeholder hele 70 dele, alt du skal bruge til en fantastisk smuk ballonbue. Læs mere under Beskrivelse.

Pris 249,00 kr.
Normalpris 299,00 kr. SPAR -50,00 kr.

Danmarks bedste bryllupsballoner

Vi har de absolut bedste festballoner til dit bryllup. De er alle lavet til de højeste kvalitetsstandarder for at sikre dig en sjov og vidunderlig tid på din særlige dag. Vores festballoner er en fantastisk måde at fejre og bringe glæde ind i jeres gæsters liv på. Festballoner er designet til at være sjove, lyse, farverige og en måde at gøre jeres dag uforglemmelig på.

De festballoner, som du vælger, er vigtige. Du vil sikre dig, at de er af høj kvalitet, har den ønskede form, og du vil gerne kunne få dine navne, ord og det årstal, som du binder dem til. Mest af alt vil du have, at de skal være lyse, sjove og perfekte til din dag. Når du leder efter en måde at fejre din særlige dag på, vil de balloner, du vælger, gøre den mindeværdig, sjov og uforglemmelig. Det er på tide at begynde at tænke på din store dag og begynde at planlægge for at skabe en særlig og uforglemmelig oplevelse.

Fejr dagen med glæden ved dit valg af balloner!

Vi har de bedste balloner til dit bryllup og din fødselsdagsfejring. Vi tilbyder den bedste kvalitet balloner til dit bryllup og fødselsdagsfest at! Vi bruger kun latex- og folieballoner af høj kvalitet, så du ved, at du vælger kvalitet. Vi har mange forskellige farver og størrelser af balloner til din begivenhed. Vi har et stort udvalg af festballoner, og vi finder altid på nye måder at gøre din fest endnu sjovere på! Vi giver dig verdens bedste festballoner, og du vil ikke blive skuffet. 

Du fortjener kun det bedste, og vi sørger for, at du får det, du har ledt efter. Vi sætter en ære i vores kundeservice og kvalitet, og din lykke er vigtig for os. Vores personale er veluddannet, og vi er her for at sikre, at du får de balloner, som du ønsker, når du ønsker dem. Du kan til enhver tid kontakte os med dine spørgsmål, og vi vil være der for at besvare alle dine bekymringer. Du vil elske vores udvalg og priser. Vi er de bedste festballonspecialister, og det vil du se, når du tjekker os ud. Tjek vores udvalg i dag og se selv!

Fejr med stil med en speciel ballonbestilling!

Fejr din særlige lejlighed med sjove og livlige balloner og dekorationer. Vi specialiserer os i at fejre enhver lejlighed med kun de bedste balloner. Fejr dit bryllup og din lykkelige fødselsdag med balloner og dekorationer, tjek vores hjemmeside for rabatter på ballonbestillinger og billig og hurtig forsendelse. Du kommer til at elske vores festballoner, vores service er uovertruffen og vores priser er rimelige. Vi er i branchen for at sikre, at du er glad, og at du ikke kan gøre det uden balloner. Fejr din særlige dag med et særligt udvalg af balloner, bestil i dag inden kl. 12 og nyd en dags levering.

Vores festballoner og vores service er uovertruffen!

Ring til os i dag for din ballonbestilling eller bestil online for meget overkommelige priser og meget hurtig forsendelse. Vi gør arbejdet for dig og sørger for, at du får de bedste balloner til din fest. Vi tilbyder et bredt udvalg af festballoner, ballondekorationer, festgavekasser, ballonvægtballoner, festdekorationer og mange andre festartikler. Du kommer til at elske vores service og udvalg, og din lykke er vigtig for os. Du vil ikke finde et bedre udvalg end vores, og vores priser vil overraske dig. 

Ingen fest er for lille eller for stor for os, vi kan klare det hele. Vi laver endda ballonbestillinger til firmaarrangementer. Vores festballoner og ballondekorationer vil næsten med garanti gøre din fest til en fest, som du vil huske. Sørg for at bestille de bedste festballoner hos os, og du vil blive så glad! Alle vores balloner og festdekorationer leveres med sjove og levende balloner og dekorationer. Vi specialiserer os i at fejre enhver lejlighed med kun de bedste balloner. Fejr dit bryllup og din lykkelige fødselsdag med balloner og dekorationer, tjek vores hjemmeside for rabatter på ballonbestillinger og billig & hurtig forsendelse. 

Du kommer til at elske vores festballoner, vores service er uovertruffen og vores priser er rimelige. Vi er i branchen for at sikre, at du er glad, og at du ikke kan gøre det uden balloner.


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password