Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

LED Balloner

Almindelige balloner er uden tvivl super flotte! Men LED balloner er en rigtig feststarter. Du kan være sikker på at få en mindeværdig fest med balloner som lyser. Det er uden tvivl de perfekte balloner til fest. Fyld ballonerne med helium, og se de lysende LED balloner svæve rundt til festen. Det vil uden tvivl være et hit hos alle festgæsterne. 


Skab den bedste stemning med LED balloner

Hvad enten du er ved at arrangere en stor fest for alle vennerne, eller en romantisk aften for kæresten så kan du med garanti skabe den helt rette stemning og belysning med LED balloner.

Er du ved at arrangere en sjov og festlig aften for din venner, så tag et kig på vores lysende LED balloner i neon farver, som er perfekte til festen. Du finder balloner i farver som gul, grøn, orange og mange flere, som med garanti vil skabe den bedste stemning. Dans hele natten mellem svævende balloner med lys.

Dog er vores LED balloner ikke kun det oplagte valg til den festlige aften, du kan også skabe en intim og romantisk stemning med balloner. Det kan du bl.a. Gøre med vores smukke hvide, lyserøde og røde balloner. Fyld dine balloner med helium, sluk lyset og lad ballonerne lyse lokalet op med et blødt og romantisk lys. Husk at du også kan købe nogle ballonvægte, så du kan holde styr på de svævende balloner. Du finder bl.a. Smukke hjerteformede ballonvægte på vores webshop

Optimér dine LED balloners svævetid med Hi-Float

Du kan sagtens bruge helium i LED balloner, men vil du sikre at ballonerne svæver hele aftenen så køb også Hi-Float på vores shop. Dette vil nemlig danne en beskyttende hinde på indersiden af ballonen, så luften er længere om at sive ud og ballonen svæver derfor i endnu længere tid. Dette er særligt vigtigt når du køber vores lysende LED balloner, da LED pæren i ballonen gør den en smule tungere end normale balloner. Netop derfor er det også en god idé at puste en smule ekstra helium i ballonen.

Så husk Hi-Float og lidt ekstra helium i vores LED balloner, og så skulle de smukke stemningsskabende balloner gerne holde sig i luften hele natten. Se vores store udvalg af helium flasker her.

Se vores store udvalg af tilbehør til LED balloner

Udover Hi-Float, så finder du også et hav af andet tilbehør til LED balloner på vores webshop. Skal du puste mange balloner op, og skal der ikke helium i, så vil vi anbefale dig, at kigge på vores udvalg af ballon pumper.

Du kan også se på vores udvalg af ballonsnor og andet, du kan bruge til at holde styr på de lysende balloner. Du finder bl.a. Også en ballon kæde på hele fem meter, som du kan bruge til at hænge dine LED balloner op på. Denne kæde er super smart, hvis ikke du har lyst til at bruge helium eller “glue dots”. Kæden er meget simpel at bruge, du sætter blot ballonerne fast på snoren, så de danne en lang og dekorativ kæde.

Se også vores andet fest tilbehør. Vi forhandler både et bredt udvalg af sugerør, kagelys, invitation og vimpelbannere. Du kan finde alt til dekoration til festen hos Heliumballoner.dk

Køb trygt LED balloner hos E-mærket webshop

Hos heliumballoner.dk er det ekstremt vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge når de handler hos os, hvad end du køber LED balloner, helium mv.  Derfor er vi en E-mærket webshop hvilket vil sige at der bliver holdt løbende kontrol med vores webshop og at der er en køberbeskyttelse der dækker op til 10.000 kr.

Derfor kan du altid handle trygt hos os, og købe alt fra lysende LED balloner til ballonvægte og meget mere. Har du nogle spørgsmål til vores varer, eller er du på udkig efter noget bestemt, så tøv ikke med at kontakte os gennem vores kontaktformular. Du kan også kontakte os på mail kundeservice@heliumballoner.dk,vi svarer dig altid inden for 24 timer.

Vi bestræber os efter at ekspedere alle ordrer hurtigst muligt. Bestil dine balloner inden klokken 12, og modtag dem allerede i morgen.

Beregn helium til LED balloner med vores heliumberegner

Hvis du er i tvivl om hvor meget helium du skal købe til dine LED balloner så benyt vores smarte ballonskema. Her kan du få et overblik over hvor meget helium du får brug for.

Dog vil vi anbefale altid at købe en smule ekstra. Det kan jo ske, at du kommer til at lade heliummen sive ud. Samtidig kan lige præcis LED ballonerne godt kræve en smule ekstra helium, for at kunne svæve. Dette skyldes at den lille LED pære der er i ballonerne, gør ballonerne lidt tungere end normalt. Vil du være sikker på ikke at løbe tør for helium når du har et par balloner tilbage, anbefaler vi derfor at du køber en smule ekstra helium.

Gør festen magisk med LED balloner 

LED balloner er en af de seneste trends indenfor festdekorationer, og med god grund! LED ballonerne giver en helt ny dimension af magi og sjov til enhver fest. Hos Heliumballoner.dk tilbyde vi et bredt udvalg af LED balloner i alle farver. Vores LED balloner er fremstillet i en høj kvalitet og er nemme at bruge. 

Vi tilbyder LED balloner i forskellige farver, så du kan matche dem til festens tema. Du kan både skabe en romantisk stemning med røde eller lyserøde balloner, eller holde det mere klassisk med hvide LED balloner. Uanset om du ønsker at skabe en spektakulær indgang til din fest. dekorere danskegulvet, eller bare tilføje et ekstra sjovt pift til din fest så er LED balloner det perfekte valg. Ballonerne vil med garanti gøre din fest helt uforglemmelig. 


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password