Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

 Køb flotte og funktionelle ballonvægte   


  

Er du på udkig efter nogle flotte og festlige ballonvægte? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi fører et alsidigt sortiment af festlige ballonvægte i flere forskellige farver og former.


  

Har du valgt at gøre en festlig dag festligere med helium balloner? Så er ballonvægte et fantastisk tilbehør. Vægtene bruges til at holde ballonerne nede og på plads. Vægtene gør det muligt for dig at placere ballonerne præcis som du ønsker. På den måde kan du skabe et harmonisk rum, uden risiko for flyvske balloner, der ender oppe i loftet.


  

Ballonvægte er ikke kun et praktisk og funktionelt tilbehør til festballoner, der skal holdes i ro. De er gået hen og blevet en del af pynten, når der skal skabes festlige omgivelser. Det skyldes, at der i dag designes nogle rigtig smukke vægte, som for manges vedkommende nærmest er pynt i sig selv.


  

Udover ballonvægte kan du også bruge snor og bånd til at holde dine balloner nede og på plads. Hos Helium Balloner har vi et stort udvalg af snor og bånd i mange flotte farver som matcher dine balloner og skaber festlige omgivelser.


  

 Med en ballonvægt kan du mange ting   


  

Hvis du har valgt at bruge balloner med helium til at skabe en festlig og hyggelig stemning ved et arrangement, er det vigtigt, at du husker på at sikre dig, at de nu også bliver dér, hvor du ønsker dem.

 

Hvad enten de skal placeres enkeltvis, i par eller i grupper, i hjørnet af lokalet, svævende over bordene eller over dansegulvet, så er ballonvægte nødvendige.

Heldigvis har vi et bredt udvalg vægte, så du skal bare gå på jagt efter det design, som matcher dine balloner og temaet for festen.

 

Leder du efter balloner til din fest, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Helium Balloner finder du et stort udvalg af forskellige balloner, som er perfekte til alle slags fester. Vi har fx hjerte balloner og fødselsdagsballoner.

 

 Ballonvægte til inden- og udendørs brug   


  

Hvad enten festen holdes inden – eller udendørs, skal en ballon med helium sikres med en ballonvægt. Der er med andre ord tale om et superfunktionelt stykke tilbehør.

Som med så mange andre ting i tilværelsen, er det ofte den lille detalje, som har stor betydning for helheden. Sådan forholder det sig også med ballonvægte.

 

Størrelsesmæssigt er de små, men det skal du bestemt ikke lade dig narre af. Det er kompakt funktionalitet, som er med til at sætte prikken over i’et til din fest.


  

 Køb din ballonvægt hos Heliumballoner.dk     

Køb ballonvægte hos Heliumballoner.dk for at få styr på dine svævende balloner på en smuk måde. Fantasien sætter ingen grænser, så slå dig løs i vores store udvalg af ballonvægte. Du kan købe dine ballonvægte på vores online webshop og få en hurtig levering.

 

Vi har sammensat et sortiment, som matcher de flestes behov. Hvis du er på udkig efter noget helt bestemt, så kan du altid kontakte os så vil vi med glæde hjælpe dig.   


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password