Der er 57 varer.

Viser 1-20 af 57 element(er)

Balloner Med Print

Vi har mange balloner med tryk på dem. Ønsk dine venner tillykke med fødselsdagen med vores balloner med tryk, eller få forskellige søde eller mere dristige dekorationer på dem. Alt fra baby shower til bryllup til konfetti balloner med tekst: du kan vælge din egen farve eller farve på de trykte balloner, og du kan også vælge om du vil have det trykt på hele ballonen eller kun en del af den. Det kan du gøre ved at udfylde farven på den medfølgende skabelon. Vi kan gøre det for dig inden for 1-2 arbejdsdage.


Billige tekstballoner

Vores priser er meget overkommelige, men ønsker du at gøre en ekstra god handel så tjek vores udsalg ud. Alle balloner er i god stand, samt rengjorte og desinficerede af hygiejniske hensyn. 

Vi bruger kun professionelt udstyr til at lave print på dine balloner, og bruger trykpapir af god kvalitet, hvorfor blækket på vores balloner vil holde meget længe. Dine balloner vil være som nye i mange år! Vores trykte balloner kan genbruges igen og igen,hvilket naturligvis også er gavnligt for miljøet. Vi tilbyder mange forskellige slags balloner. Er du mere til simple ensfarvede balloner, så finder du også det hos os. 

Vores balloner er lavet med kærlighed og omhu. Find altid et stort udvalg af balloner til fødselsdage, bryllup, eksamensfest osv. Vi giver også en 30-dages garanti og en livstid for disse trykte balloner. Vi er en høj kvalitet og professionel virksomhed. Hvis du har brug for spørgsmål eller har problemer, så kontakt os, vi vil svare inden for 24 timer. Hvis du leder efter billige og fremragende balloner, kan du komme til vores butik til enhver tid!

Tekstballoner af høj kvalitet

Vi tilbyder også forskellige størrelser til fødselsdagsfestballoner. Alle balloner er lavet i materiale af høj kvalitet, samt med kærlighed og omhu. Der anvendes trykning af den bedste kvalitet, og vi bruger meget blæk til at lave ballonerne, for at sikre det bedste resultat. Du kan være sikker på, at dine balloner bliver trykt i de bedste farver, lyse og flotte. Vi kan lave lige præcis det tryk som du ønsker, og vi kan trykke på forskellige materialer. Vi kan sågar tilbyde dig at få trykket dit helt egen personlige billede på ballonen. Kontakt os for at høre mere om det. 

Vi kan også trykke ballonen i mange farver, du kan vælge de farver du ønsker. Ballonerne kan fås i forskellige former. Vi har forskellige størrelser af balloner til rådighed i vores butik. Du kan vælge den størrelse af balloner du ønsker. Vores trykning er ikke kun god i kvalitet og farve, ballonen er også god. Det vil være sikkert for dig, det vil ikke skade dine hænder og fingre. Vores priser er ikke dyre, og vores service er hurtig. Vi har også et team af salgsmedarbejdere, der kan besvare dine spørgsmål og hjælpe dig. Vi er altid glade for at hjælpe dig!

Vi har alle størrelser og farver af balloner. Se blandt andet vores udvalg af ekstra store balloner her.  Vi bestræber os altid efter at levere de bedste produkter til vores kunder. Vores fagfolk arbejder altid på ordrerne. Vores produkter er både sikre og holdbare. 


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password