Der er 33 varer.

Viser 1-20 af 33 element(er)

Konfetti Balloner

Vi har konfettiballoner i et hav af forskellige størrelser og variationer og til alle forskellige slags fester.

Vi har forskellige størrelser af konfettiballoner til alle slags fester: børnefester, fødselsdagsfester, bryllupper, julefrokoster, babyshower, osv. Vi fører konfettiballoner i mange forskellige farver og designs, så netop din fest bliver sjovere og mere spændende for dine gæster.

Så hvis du prøver at sparke gang i din fest, med en ekstra festlig dekoration, så lad os hjælpe dig med at starte dine festligheder med vores kæmpe udvalg af balloner. Læs meget mere her, om hvordan du kan gøre din fest speciel med den rette dekoration.


Gør festen speciel med konfetti balloner.

Gør din fest ekstra speciel med konfettiballoner som er et festligt indspark til alle slags fester. Selvom ballonerne formentlig er populære i alle aldre, og aldrig stopper med at være sjove, så vil de nok være særligt kærkomne til børnefødselsdagsfester. Du skal nok bare være forberedt på at ballonerne ikke overlever længe, når børnene først finder ud af hvor sjovt det er sprænge dem, så der kommer konfetti ud over det hele. Sørg derfor for at købe rigeligt med balloner, så i ikke løber tør!

Du kan også tilføje nogle af vores ensfarvede balloner eller ballon mix til oppyntningen. Så er der stadig lidt pynt tilbage, hvis det bliver lidt for sjovt at sprænge konfettiballonerne. Når du alligevel bestiller ballonerne, kan du også tjekke vores udvalg af invitationer, sugerør og andet fest udstyr.

Disse sjove balloner er den perfekte måde at fejre eller ære alle dine særlige lejligheder og milepæle på. Send dine gæster hjem med balloner, som de virkelig vil huske og få dem til at smile.

Forkæl dine nærmeste med konfettiballoner

Forkæl din familie med en særlig tid sammen. Giv børnene en sjov og anderledes fødselsdagsfest. Konfetti er en sjov og kreativ måde at tilføre spænding til børnefødselsdagsfester. Børnene vil elske at kaste balloner i luften og forsøge at fange konfettien, mens de flyver gennem luften. Et godt valg til børnefødselsdagsfester!

Fejr en fødselsdagsfest med fødselsdagskonfettiballoner! Vi har dem i forskellige størrelser og farver. Vi har også ballonkonfetti til alle slags fester og milepæle som f.eks. dimission, jubilæum og bryllupsfester. Hvis du er på udkig efter noget unikt og personligt, er balloner og konfetti det helt rigtige valg. Vi har et bredt udvalg af konfettiballoner at vælge imellem.

Fejr fødselsdagen med konfettiballoner

Forkæl dit barn med en fødselsdagsfest, som de vil elske! Balloner og konfetti er den perfekte måde at tilføje spænding til et barns fødselsdag. Børnene vil elske at kaste balloner i luften og forsøge at fange konfettien, mens de flyver gennem luften. Gør dagen ekstra speciel ved at tilføje vores fødselsdagskonfetti til børnenes sjov!

Hvis du mangler ekstra inspiration til din fødselsdag i form af balloner, kan du finde en masse forskellige fødselsdagsballoner lige her.

Balloner er en sjov og kreativ måde at fejre eller ære alle dine særlige lejligheder og milepælsbegivenheder på. Giv dine gæster en uforglemmelig tid med vores sjove fødselsdagskonfettiballoner. Tilføj spænding til dine særlige begivenheder ved at kaste balloner og konfetti i luften!

Find balloner til enhver fest

Balloner er en sjov og kreativ måde at fejre eller ære alle dine særlige lejligheder og milepæle på. Giv dine gæster en uforglemmelig tid med vores sjove konfettiballoner. Du kan være sikker på at finde en ballon, til enhver begivenhed hos os!

Se for eksempel vores populære balloner til babyshowers. Hvis du har en tæt veninde, søster mv. Så har du sikkert allerede stået og skulle planlægge et babyshower, men det kan være svært at finde den helt rigtige dekoration til festen. Derfor har vi hos Heliumballoner.dk samlet nogle af de bedste balloner til begivenheden. Du finder alt fra folie tal balloner til smukke ballon buer.

Konfettiballoner til dimissioner

Tilføj spænding og klasse til enhver eksamensfest med konfettiballoner. En sjov og kreativ måde at fejre enhver lejlighed men husk, at vores smukke konfettiballoner sagtens kan kombineres med andre af vores smukke balloner for at give et endnu mere spændende udtryk. Farvevalg og tema er helt op til studenten eller man kan selvfølgelig vælge den klassiske røde eller blå farve som matcher farven på huen. De internationale huer lægger op til en farveeksplosion og her har Heliumballoner.dk selvfølgelig også lige hvad du behøver. 

Glem ikke også at bestille en pumpe på vores shop, så du har noget til at puste de mange balloner op! Skal ballonerne svæve? Så tjek vores balloner med helium

Find smukke konfettiballoner til bryllup

Vores bryllupskonfettiballoner er perfekte til dit bryllup! Giv dine gæster et særligt minde fra jeres bryllupsdag ved at kaste balloner i luften og nyde nogle sjove og unikke konfettiballon aktiviteter.

Du kan peppe din bryllup endnu mere op ved at tjekke vores bryllyps temaballoner ud. Husk også at tjekke vores tilbehør ud, her finder du alt fra ballon pumper til kagelys.


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password