Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Køb ballonpumpe hos Heliumballoner.dk

Hos Heliumballoner.dk har vi et bredt udvalg af ballonpumper til ethvert behov. Selvom man naturligvis kan puste ballonerne op selv, på den gammeldags måde, så er det bare lidt nemmere med en god ballonpumpe.

Hos os finder du både mindre manuelle ballonpumper, som puster luft ud når du trækker ind og ud i håndtaget. Vores lille manuelle pumpe fås både i blå og pink. Dette er pumpen til dig, som bare skal puste nogle enkelte balloner op, og ikke skal puste en større folieballon op. Skal du puste en større mængde balloner op, til f.eks en ballonbue, eller skal du puste en af vores store folie balloner op, så anbefaler vi at benytte en af vores elektriske ballonpumpe. Skal det virkelig gå hurtigt med at få pustet ballonerne op, så prøv vores elektriske dobbelt ballonpumpe

Vælg ballonpumpe eller helium

Skal du have dine balloner til at svæve, så skal du købe vores billige helium i stedet for at benytte vores ballonpumper. Når balloner bare fyldes med almindelig luft, med en ballonpumpe holder de sig ikke svævende uden lidt hjælp. Dog kan du i stedet for at bruge helium også sætte ballonerne op med en ballon kæde. Så skal du blot puste ballonerne op med en ballonpumpe, og så kan du lave en lang dekorativ kæde af balloner, som du kan hænge op hvor du vil.

Alternativt til ballonkæden, kan du også hænge ballonerne op med limprikker. Du placerer bare limprikkerne på væggene, i loftet eller hvor du ønsker dine balloner, og klistrer ballonerne fast på dem.

Køb billige ballonpumper her

Hvorfor købe en ballonpumpe? Ballonpumper er ikke særligt dyre, hos os kan du få ballonpumper helt ned fra 29,95 kr., men de kan hurtigt lette arbejdet med at puste balloner op. Man bliver hurtigt træt, hvis man skal puste 150 balloner op til en ballonbue, eller bare skal puste en masse balloner op til fest.

Her vil det være en kæmpe hjælp at have en ballonpumpe ved hånden. Vil du samtidig have at det skal gå hurtigt, så kan du købe en vores elektriske ballonpumper. Med dem tager det ikke lang tid at få ballonerne klar til festen! 

Kontakt vores kundeservice med spørgsmål om ballonpumpe 

Har du nogle spørgsmål om vores ballonpumper og hvordan de virker, eller nogle af vores andre produkter så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi er altid klar til at besvare alle dine spørgsmål, og hjælpe dig med at få de rigtige balloner, helium, pumper og tilbehør til din fest.

Vi kan kontaktes på chat alle hverdage mellem 9-16. Ellers kan du altid kontakte os på mail kundeservice@heliumballoner.dk, her svarer vi altid indenfor 24 timer.


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password