• Nedsat pris
"Boy or Girl???" Ballon Baby

"Boy or Girl???" Ballon

Skal afsløringen af jeres lille ny's køn også være en overraskelse? Måske også for jer selv?  Med disse skønne balloner sættes den helt rigtige stemning som først udløses når ballonen...
Læs mere
69,00 kr.
89,00 kr.
Spar 20,00 kr.
Inkl. moms Levering inden for 1-2 dage
Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger

Dreng eller Pige???

Før I byder jeres lille ny velkommen til denne verden, kan kønnet afsløres for familie og venner ved brugen af denne skønne ballon.

Eller skal kønnet være en overraskelse for forældrene selv, kan en anden stå for overraskelsen og klargøre ballonen så de spændte forældre blot skal "poppe" ballonen og glædes ved den blå eller lyserøde konfetti der springer frem. 

OBS: Må ikke anvendes med Hi-Float!

Læs mere under Beskrivelse.

  • TrustScore 4.7 TrustScore 4.7
  • 1 Dags Levering ved bestilling inden 12 1 Dags Levering ved bestilling inden 12
  • 100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas 100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas
  • emarket

Skal afsløringen af jeres lille ny's køn også være en overraskelse? Måske også for jer selv? 

Med disse skønne balloner sættes den helt rigtige stemning som først udløses når ballonen "poppes" og den lyserøde eller lyseblå konfetti falder til jorden og afslører om der ventes en dreng eller en pige. Dette er virkelig en sød måde at afsløre det kommende køn på og et øjeblik der huskes af alle der deltager. Samtidig giver det en mulighed for at dele netop dette specielle øjeblikke med ens nærmeste. 

Vores "Boy or Girl?" ballon kommer med lyserød og blå konfetti. Vælg den rigtige farve og put det ind i balloner. Tilsæt derefter helium til ballonen og afslut med at lukke balloned med en knude hvorefter de blå og lyserøde snorer BEGGE bindes rundt om knuden på ballonen for at bevare overraskelsen om selve konfettien inde i ballonen. 

Hver pakke indeholder 1 x 36" ballon, 4 snorer (20 cm, 2 blå og 2 pink + 1 m gennemsigtig) samt blå og pink konfetti til at fylde ballonen med. 

OB-115

Specifikke referencer

No customer reviews for the moment.

Du vil eventuelt også synes om

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password