• Nedsat pris
"Boy or Girl???" Ballon Baby

"Boy or Girl???" Ballon

Dreng eller Pige??? Skal afsløringen af jeres lille ny's køn være en overraskelse? Måske også for jer selv?  OBS på helium mængde, se beskrivelse
Læs mere
79,00 kr.
99,00 kr.
Spar 20,00 kr.
Inkl. moms Levering inden for 1-2 dage
Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger

Før I byder jeres lille ny velkommen til denne verden, kan kønnet afsløres for familie og venner ved brugen af denne skønne ballon.

Eller skal kønnet være en overraskelse for forældrene selv, kan en anden stå for overraskelsen og klargøre ballonen så de spændte forældre blot skal "poppe" ballonen og glædes ved den blå eller lyserøde konfetti der springer frem. 

Med disse skønne balloner sættes den helt rigtige stemning som først udløses når ballonen "poppes" og den lyserøde eller lyseblå konfetti falder til jorden og afslører om der ventes en dreng eller en pige. Dette er virkelig en sød måde at afsløre det kommende køn på og et øjeblik der huskes af alle der deltager. Samtidig giver det en mulighed for at dele netop dette specielle øjeblikke med ens nærmeste. 

Vores "Boy or Girl?" ballon kommer med lyserød og blå konfetti. Vælg den rigtige farve og put det ind i balloner. Tilsæt derefter helium til ballonen og afslut med at lukke balloned med en knude hvorefter de blå og lyserøde snorer BEGGE bindes rundt om knuden på ballonen for at bevare overraskelsen om selve konfettien inde i ballonen. 

Hver pakke indeholder 1 x 36" ballon, 4 snorer (20 cm, 2 blå og 2 pink + 1 m gennemsigtig) samt blå og pink konfetti til at fylde ballonen med. Beregningen på helium er lavet ud fra den er 50% fyldt med Helium

OBS: Må ikke anvendes med Hi-Float!

OB-115
  • TrustScore 4.7
    TrustScore 4.7
  • 1 Dags Levering ved bestilling inden 12
    1 Dags Levering ved bestilling inden 12
  • 100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas
    100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas
  • emarket

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password