Der er 18 varer.

Viser 1-18 af 18 element(er)

Balloner til fest inklusiv helium 

Sørger du for at invitere gæsterne, så har vi den sikre vinder til at peppe festen op.

Leder du kun efter balloner? Så kan du se vores store udvalg af billige balloner her

Læs mere

Hvor længe holder mine heliumballoner?

Holdbarheden på vores balloner afhænger meget af hvilken af vores helium balloner du køber. Materialet er nemlig vigtigt for, hvor lang tid ballonerne kan svæve.

Latexballoner kan typisk svæve i 5-6 timer mens vores folieballoner, som blandt andet er vores talballoner, sagtens kan have en svævetid på 2-3 dage. Samtidig har du mulighed for at genopfylde vores heliumballoner af folie, så du kan genbruge ballonerne til andre fester.

Du kan med fordel købe en Ultra Hi-Float til dine heliumballoner. Det er et unikt designet produkt til heliumballoner, som kan få ballonerne til at svæve 20-25 gange mere end normalt.

Ønsker du dig et større overblik over hvor længe vores helium balloner holder svævetiden, kan du nemt finde det i vores ballonskema.

Helium balloner til fest, kan bruges i mange forskellige sammenhænge og det er kun fantasien der sætter grænser. 

Balloner elsker de fleste at lege med, og de vil altid sørge for at humøret er i top. Vores pakkeløsninger med heliumflasker og balloner er til dig som ikke vil mangle noget.

Vi har for eksempel vores store 819 liters heliumflaske inkl. 100 balloner. Alle vores heliumflasker kan holde sig i 1-2 år fra åbning. Derfor kan du fint købe mere helium end du på nuværende tidspunkt har behov for, så du kan bruge det igen næste gang du behøver balloner til fest.

Ønsker du at tilkøbe mere specielle balloner, så har vi et bredt udvalg af billige balloner til fødselsdage eller lignende fester.

Vi har fri fragt når du bestiller for over 699 kr. og vi har altid hurtig levering hvis du er sent ude med købet af dine balloner til fest.

Hvilken pakke med balloner til fest skal jeg vælge?

Skal du holde fest og er du i tvivl om hvor mange liter helium og balloner du skal købe?

På hvert produkt har vi en udførlig informationstabel der viser hvor mange heliumballoner hver flaske kan fylde. Her handler det igen om hvilken type heliumballon du skal have pustet op og hvor stor den er.

Vores føromtalte flaske med 819 liter ballongas kan eksempelvis klare helt op til 115 mindre balloner, mens den kan klare op til 16 talballoner som er én meter høj.

Ønsker du blot balloner til en mindre fest, så har vi også mindre løsninger til dig her på siden.

Har du allerede ballonerne, og ønsker du dermed ikke en pakkeløsning med både balloner og helium? Så kan du nemt og bekvemt navigere til vores sektion med billige heliumflasker

Ligegyldigt hvilke balloner til fest, du står og mangler kan vi med garanti hjælpe dig. Ved at kigge rundt på vores webshop, kan du få et godt overblik over vores store udbud af balloner til fest, fødselsdage eller noget helt tredje. 

Kontakt os for nærmere information

Vil du gerne have en dybere vejledning i hvilken pakke du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan give dig en dybere forståelse af vores forskellige flasker, holdbarheden og hvordan du bruger vores Hi-Float produkt på dine balloner.

Vi har en live-chat, hvor du altid kan fange os i hverdage mellem 8-17 eller også er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.