Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Balloner til fest inklusiv helium 

Sørger du for at invitere gæsterne, så har vi den sikre vinder til at peppe festen op.

Leder du kun efter balloner? Så kan du se vores store udvalg af billige balloner her


Hvor længe holder mine heliumballoner?

Holdbarheden på vores balloner afhænger meget af hvilken af vores helium balloner du køber. Materialet er nemlig vigtigt for, hvor lang tid ballonerne kan svæve.

Latexballoner kan typisk svæve i 5-6 timer mens vores folieballoner, som blandt andet er vores talballoner, sagtens kan have en svævetid på 2-3 dage. Samtidig har du mulighed for at genopfylde vores heliumballoner af folie, så du kan genbruge ballonerne til andre fester.

Du kan med fordel købe en Ultra Hi-Float til dine heliumballoner. Det er et unikt designet produkt til heliumballoner, som kan få ballonerne til at svæve 20-25 gange længere end normalt.

Ønsker du dig et bedre overblik over hvor længe vores helium balloner holder svævetiden, kan du nemt finde det i vores ballonskema.

Heliumballoner til fester kan bruges i mange forskellige sammenhænge og det er kun fantasien der sætter grænserne. 

Balloner elsker de fleste mennesker at lege med, og de vil altid sørge for at humøret er i top. Vores pakkeløsninger med heliumflasker og balloner er til dig som ikke vil mangle noget.

Vi har for eksempel vores store 819 liters heliumflaske inkl. 100 balloner. Alle vores heliumflasker kan holde sig i 1-2 år fra åbning. Derfor kan du fint købe mere helium end du på nuværende tidspunkt har behov for, så kan du nemlig sagtens bruge det igen næste gang du behøver balloner til din fest.

Ønsker du at tilkøbe mere specielle balloner, så har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af billige balloner til fødselsdage eller andre lignende fester.

Vi har fri fragt når du bestiller for over 699 kr. og vi har altid hurtig levering, så ingen grund til panik hvis du er sent ude med købet af balloner til din fest, vi skal nok hjælpe dig!

Hvilken pakke med balloner til fest skal jeg vælge?

Skal du holde fest og er du i tvivl om hvor mange liter helium og balloner du skal købe?

På hvert produkt har vi en udførlig informationstabel der viser hvor mange helium balloner hver flaske kan fylde. Her handler det igen om hvilken type heliumballon du skal have pustet op og hvor stor den er.

Vores føromtalte flaske med 819 liter ballongas kan eksempelvis klare helt op til 115 mindre balloner, mens den kan klare op til 16 talballoner som er én meter høje.

Ønsker du blot balloner til en mindre fest, så har vi selvfølglig også mindre løsninger til dig her på siden.

Har du allerede ballonerne og ønsker du dermed ikke en pakkeløsning med både balloner og helium? Så kan du nemt og bekvemt navigere til vores sektion med billige heliumflasker.

Ligegyldigt hvilke balloner til fest du står og mangler kan vi med garanti hjælpe dig. Ved at kigge rundt på vores webshop, kan du få et godt overblik over vores store udvalg af balloner til fest, fødselsdage eller noget helt tredje. 

Kontakt os for nærmere information

Vil du gerne have en dybere vejledning i hvilken pakke du skal vælge til netop dit arrangement, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan give dig en dybere forståelse af vores forskellige heliumflasker, holdbarheden og hvordan du bruger vores Hi-Float produkt til dine balloner.

Vi har en live-chat, hvor du altid kan fange os i hverdage mellem 8-17 eller også er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password