Vi afsender samme hverdag ved bestilling inden kl. 13:00 - Husk GLS levere til pakkeshop om lørdagen

close

Billige balloner

Skal der være fest så lad der være fest!

Hos Heliumballoner.dk har vi et kæmpe udvalg af Premium balloner, så du kan finde lige nøjagtig den ballon der passer bedst til din fest. Om det er fødselsdags balloner, hjerte balloner eller noget helt tredje vælger du – vi har lige de billige balloner der passer til dig.

Vi har både folie- og latex balloner af høj kvalitet, gratis fragt ved køb over 699 kr. og så har vi hurtig levering direkte til din hoveddør.

Udover billige balloner råder vi også over et væld af billig helium til dine balloner. Vores heliumflasker er fremstillet efter EU-standarder, og du kan derfor være sikker på en holdbarhed på minimum 1 år.

Læs mere

Balloner til fødselsdage

Står du og skal holde fødselsdag, så er du kommet til den helt rigtige side.

Om det er surprise-party, rund fødselsdag, børnefødselsdag eller noget helt fjerde, så klarer vi den.

Vores kæmpe talballoner i sølv eller guld er perfekte balloner til fødselsdage. Vi har alle tal fra 0-9, så du kan kombinere dem efter dit behov. De kan både fyldes med luft eller helium. Bruger du helium, så vil de dog kunne holde sig svævende i op til 4 dage.

Ønsker du ikke at gå all-in med vores talballoner, så klarer vi også helt almindelige fødselsdags balloner. Her kan du både få vores traditionelle udgave i 10” med flag på, eller vores fede LED fødselsdags balloner med lys i.

Tilbehør til dine fødselsdagsballoner

Har du i sinde at købe mange balloner, så kan det godt blive en dyr affære, hvis alle skal fyldes med helium. Omvendt bliver du også helt blå i hovedet, hvis du selv skal puste 100 balloner op.

Derfor har vi også vores kraftige ballonpumpe. Den kan fylde dine billige fødselsdags balloner med 400L luft i minuttet. På den måde sikrer du dig, at du stadig har luft i lungerne til at tage i mod gæsterne. Den tilsluttes nemt til stikkontakten, og dens robuste kvalitet gør at du kan bruge den mange år fremover.

Ønsker du ballonsnore i alverdens farver, ballonvægte til at holde styr på vores talballoner, vandballoner eller noget helt fjerde, så har vi alverdens ballon-tilbehør til dine billige balloner.

Billige balloner og god service!

Hos heliumballoner.dk går vi op i den gode oplevelse for kunden. Det skal være nemt at købe billige balloner og helium. Derfor råder vi også over de bedste priser på markedet, og leverer 99% af alle ordrer dagen efter bestilling i hele landet.

Vi er hele tiden opmærksomme på nye trends, og vil derfor hele tiden tilføje nye populære balloner, så vi hele tiden råder over de mest solgte balloner.

God pris og kvalitet hænger nødvendigvis ikke sammen, men vi lover dig at vi har markedets bedste priser på billige balloner og kombinerer det med fantastisk kvalitet!

Vil du gerne vide mere om vores store udvalg af balloner og helium?

Du kan altid kontakte os i hverdage mellem 8-17 på vores live-chat nede i højre hjørne, eller kontakte os via vores kontaktformular.

Der er 164 varer.

Viser 1-100 af 164 element(er)