Der er 84 varer.

Viser 1-20 af 84 element(er)
Lowest price at PriceRunner Balloner 12" / 30 cm - 25 stk. Balloner
  • Nedsat pris

Balloner 12" / 30 cm - 25 stk.

Premium Balloner i alle regnbuens farver og samtidig i den bedste kvalitet!

Kombiner disse balloner med vores helium og Hi-float og du er garanteret et fantastisk resultat til din fest!

Pris 25,00 kr.
Normalpris 39,00 kr. SPAR -14,00 kr.

Billige balloner til fest

Skal der være fest så lad der være fest!

Læs mere

Balloner til fest - altid gode priser

Står du og skal holde fødselsdag, så er du kommet til den helt rigtige side.

Om det er surprise-party, rund fødselsdag, børnefødselsdag eller noget helt fjerde, så klarer vi den.

Vores kæmpe talballoner i sølv eller guld er perfekte balloner til fødselsdage. Vi har alle tal fra 0-9, så du kan kombinere dem efter dit behov. De kan både fyldes med luft eller helium. Bruger du helium, så vil de dog kunne holde sig svævende i op til 4 dage. Vi har altid mange billige balloner på vores lager. 

Ønsker du ikke at gå all-in med vores talballoner, så klarer vi også helt almindelige fødselsdags balloner. Her kan du både få vores traditionelle udgave i 10” med flag på, eller vores fede LED fødselsdags balloner med lys i. Altså kort fortalt, vi har billige balloner og fødselsdags balloner. 

Hos Heliumballoner.dk har vi et kæmpe udvalg af Premium balloner til fest! Om det er fødselsdags balloner, hjerte balloner eller noget helt tredje vælger du. Vi har billige balloner til fest, som til alle anledninger. 

Vi har både folie- og latex balloner af høj kvalitet, gratis fragt ved køb over 699kr. og så har vi hurtig levering direkte til din hoveddør.

Udover billige balloner til fest har vi også et stort udvalg af  billig helium til dine balloner. Vores heliumflasker er fremstillet efter EU-standarder, og du kan derfor være sikker på en holdbarhed på minimum 1 år.

Tilbehør til dine fødselsdags balloner

Har du i sinde at købe mange balloner, så kan det godt blive en dyr affære, hvis alle skal fyldes med helium. Omvendt bliver du også helt blå i hovedet, hvis du selv skal puste 100 balloner op.

Derfor har vi også vores kraftige ballonpumpe. Den kan fylde dine billige fødselsdags balloner med 400L luft i minuttet. På den måde sikrer du dig, at du stadig har luft i lungerne til at tage i mod gæsterne. Den tilsluttes nemt til stikkontakten, og dens robuste kvalitet gør at du kan bruge den mange år fremover.

Ønsker du ballonsnore i alverdens farver, ballonvægte til at holde styr på vores tal balloner, vandballoner eller noget helt fjerde, så har vi alverdens ballon-tilbehør til dine billige balloner.

Hvis du søger andre balloner, så tilbyder vi andre flotte og farverige balloner. Vi har fx folie balloner og tal balloner.  

Billige balloner og god service!

Hos heliumballoner.dk går vi op i den gode oplevelse for kunden. Det skal være nemt at købe billige balloner og helium. Derfor råder vi også over de bedste priser på markedet, og leverer 99% af alle ordrer dagen efter bestilling i hele landet.

Vi er hele tiden opmærksomme på nye trends, og vil derfor hele tiden tilføje nye populære balloner, så vi hele tiden råder over de mest solgte balloner. Vi har eksempelvis de meget populære LED balloner på lager, så du kan finde alt hvad du skal bruge til en fest lige her hos Helium Balloner. 

God pris og kvalitet hænger nødvendigvis ikke sammen, men vi lover dig at vi har markedets bedste priser på billige balloner og kombinerer det med fantastisk kvalitet!

Vil du gerne vide mere om vores store udvalg af balloner og helium?

Du kan altid kontakte os i hverdage mellem 8-17 på vores live-chat nede i højre hjørne, eller kontakte os via vores kontaktformular.Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password