• Nedsat pris
Ballonpumpe - Elektrisk 300Watt Ballonpumpe

Ballonpumpe - Elektrisk 300Watt

Vi anbefaler vores elektriske ballonpumpe hvis du skal puste mange balloner op. Det kan f.eks. være at du har købt en af vores fantastiske ballonbuer. Hvis du har det, så vil vi klart anbefale...
Læs mere
299,00 kr.
399,00 kr.
Spar 100,00 kr.
Inkl. moms Levering inden for 1-2 dage
Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger

Praktisk ballonpumpe 

Spar på åndedrættet og få blæst dine balloner til festen op effektivt og hurtigt med en ballonpumpe fra Heliumballoner. Ballonpumpen er yderst effektiv, når der skal pustes mange balloner op, eller når det drejer sig om store tal eller bogstaver. Og så er der også luft tilbage i lungerne til at nyde det færdige resultat, som opnås på den halve tid!

Ballonpumpen tilsluttes nemt til stikkontakten, og så er det ellers bare om at puste ballonerne op. Vi har valgt en pumpe i en rigtig god kvalitet som vi kan stå inde for, og den kan naturligvis bruges igen og igen. Dette er en kraftig og solid 300 Watts ballonpumpe, som puster med et tryk på 1.8 PSI og 400L i minuttet.

Tag et kig på vores ballon tilbehør og find lige præcis det tilbehør, du har brug for, for at få en magisk og festlig dag med dem, du holder allermest af.

5035
  • TrustScore 4.7
    TrustScore 4.7
  • 1 Dags Levering ved bestilling inden 12
    1 Dags Levering ved bestilling inden 12
  • 100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas
    100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas
  • emarket

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password