Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Køb ballonpumpe hos Heliumballoner.dk

Hos Heliumballoner.dk har vi et bredt udvalg af ballonpumper til ethvert behov. Selvom man naturligvis kan puste ballonerne op selv, på den gammledags måde, så er det bare lidt nemmere med en god ballonpumpe.

Hos os finder du både mindre manuelle ballonpumper, som puster luft ud når du trækker ind og ud i håndtaget. Vores lille manuelle pumpe fås både i blå og pink. Dette er pumpen til dig, som bare skal puste nogle enkelte balloner op, og ikke skal puste en større folieballon op. Skal du puste en større mængde balloner op, til f.eks en ballonbue, eller skal du puste en af vores store folie balloner op, så anbefaler vi at benytte en af vores elektrise ballonpumpe. Skal det virkelig gå hurtigt med at få pustet ballonerne op, så prøv vores elektriske dobbelt ballonpumpe

Vælg ballonpumpe eller helium

Skal du have dine balloner til at svæve, så skal du købe vores billige helium i stedet for at benytte vores ballonpumper. Når balloner bare fyldes med almindelig luft, med en ballonpumpe holder de sig ikke svævende uden lidt hjælp. Dog kan du i stedet for at bruge helium også sætte ballonerne op med en ballon kæde. Så skal du blot puste ballonerne op med en ballonpumpe, og så kan du lave en lang dekorativ kæde af balloner, som du kan hænge op hvor du vil.

Alternativt til ballonkæden, kan du også hænge ballonerne op med limprikker. Du placerer bare limprikkerne på væggene, i loftet eller hvor du ønsker dine balloner, og klistrer ballonerne fast på dem.

Kontakt vores kundeservice med spørgsmål om ballonpumpe 

Har du nogle spørgsmål om vores ballonpumper og hvordan de virker, eller nogle af vores andre produkter så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi er altid klar til at besvare alle dine spørgsmål, og hjælpe dig med at få de rigtige balloner, helium, pumper og tilbehør til din fest.

Vi kan kontaktes på chat alle hverdage mellem 9-16. Ellers kan du altid kontakte os på mail kundeservice@heliumballoner.dk, her svarer vi altid indenfor 24 timer.


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password