Der er 19 varer.

Viser 1-19 af 19 element(er)

Ballonbuer i alle forskellige farver og variationer

Ballonbuer er et af vores absolut favoritprodukter, de kan med deres kæmpe WOW effekt pifte enhver fest op. Vores ballonbuer findes i de perfekte farvekombinationer. Du kan være sikker på at finde en der passer til enhver fest hos os. Vores ballonbuer sendes i pakker, som indeholder alt, hvad du behøver for at samle og hænge dem op. Det er derfor både en hurtig og nem måde at gøre noget ekstra ud af festdekorationen.


Hvordan hænger du en ballonbue op?

Der er hverken brug for specialværktøj eller særlige færdigheder, for at kunne hænge vores ballonbuer op. Ballonerne leveres klar til brug, så alt du behøver er et søm, en hammer eller et stykke tape og et par minutter til at samle dem. Det bliver næsten ikke nemmere.

Du kan hænge disse smukke ballonbuer op lige hvor du lyster fx. ved indgangen til din fest så det er det første dine gæster ser når de ankommer, som baggrund ved en selfie booth for at skabe den helt rigtige stemning, over gavebordet til den lilles barnedåb....der er mildest talt ingen begrænsninger for hvor disse fantastiske ballonbuer kan bruges. Men et er helt sikkert, dine gæster vil sent glemme dem og billederne med disse smukke ballonbuer i baggrunden vil blive intet mindre end fantastiske!

Match dine ballonbuer med vores populære ballon mix

Bedste kvalitet af ballonbuer

Når du bestiller ballonbuer hos Heliumballoner.dk, så kan du altid være sikker på at modtage balloner af den bedste kvalitet. Det er muligt at købe balloner enkeltvis på vores shop, dog anbefaler vi at købe flere balloner sammen, da der kan være mange penge at spare ved at gøre det. Ønsker du at gøre et ekstra godt kup, så tjek vores udsalg ud.

Vi har ballonbuer i mange forskellige farver og stilarter, der komplimenterer enhver fest og tema. Vi har buer i alle former og størrelser for at imødekomme ethvert behov og fest. Hvis du har et tema i tankerne, kan vi hjælpe dig med at finde de balloner, der passer perfekt til din temafest.

Vi har en række forskellige størrelser, alt fra mindre ballonbuer der kan bruges til for eksempel gavebordet, til store ballonbuer, der kan udgøre indgangsporten til en fest. Alle ballonbuer her på shoppen kan monteres på væg, lofter og vinduer.

Ballonbuer i forskellige farver

Alle ballonerbuer kan bestilles i forskellige farver og med én, to eller flere farver. Du kan også se vores udvalg af sjove og flotte balloner med print eller balloner med helium

Når du er klar til at købe, kan du føje dem til din indkøbskurv ved at vælge den størrelse ballon og buer, du ønsker at købe, og klikke på knappen til kassen. Husk også at købe en ballonpumpe, så du nemt og hurtigt kan pumpe de mange balloner op.


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password