Ballonkit til døren - "Happy Birthday" - Blå Fødselsdag

  Ballonkit til døren - "Happy Birthday" - Blå

  Dette super stilfulde ballonkit giver dig alt du skal bruge for at kreere en festlig fødselsdags dør og er et must have til enhver fødselsdag der skal gøres lidt ekstra ud af !
  Læs mere
  Inkl. moms Levering inden for 1-2 dage
  Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger

  Med dette fantastiske ballonkit kan du give en fødselsdagshilsen udover det sædvanlige! Sættet kan bruges til at overraske en kollega der har fødselsdag, til at overraske en fødselar når han/hun står op om morgenen, kommer hjem fra skole/arbejde eller som indgang til festen når fødselsdagen skal fejres med familie/venner.

  Kun fantasien sætter grænserne med dette skønne sæt og vil helt sikkert give fødselaren OG gæsterne en uforglemmelig fødselsdag.

  Ballonerne fyldes med almindelig luft så der er intet behov for at købe helium til dette ballonkit som giver dig hele 25 dele, altså alt du behøber for at skabe den mest fantastiske fødselsdags dørdekoration.

  Dette ballonkit er kort sagt et "must have" til enhver fødselsdag og vil helt sikkert frembringe et WOW!

  Hver pakke indeholder hele 24 balloner i de smukkeste blå nuancer, nogle med ”Happy Birthday” printet på. Og den smukke bogstavsguirlande i blå sætter lige prikken over i’et og vil helt sikkert få smilet frem hos fødselaren uanset alder!

  Stort tillykke fra os!

  MIX-501
  • TrustScore 4.7
   TrustScore 4.7
  • 1 Dags Levering ved bestilling inden 12
   1 Dags Levering ved bestilling inden 12
  • 100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas
   100% Ren Gas, Ingen Luft/Blandingsgas
  • emarket

  Register

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Eller Reset password