Der er 52 varer.

Viser 1-20 af 52 element(er)

Se vores brede udvalg af babyshower balloner

Vi har festballoner til din eller din venindes særlige babyshower-arrangement. Er det en dreng eller en pige? Under alle omstændigheder kan du overraske dine (eller din venindes) gæster med en konfetti der afslører kønnet. Vi har også "dreng"- og "pige"-balloner i matchende farver. Du er sikker på at få det perfekte farvematch med vores balloner.

Hvis du allerede har en børnefødselsdag eller en dåbsfest på plads, kan du måske overveje at tilføje nogle ballondekorationer. Vi har de smukkeste ballonbuer, der kan bruges til din fest eller til dit barns dåb. Der er også et kæmpe udvalg af børneballoner til børnefødselsdagsfester.


Balloner til børne- og babyfest!

Har du nogensinde haft brug for at have et stort antal ballondekorationer på ét sted til et arrangement? Har du mange venner, som gerne vil se balloner til din særlige begivenhed? Hvis svaret på et af disse spørgsmål er ja, så skal du ikke lede længere efter balloner! Vi har et kæmpe udvalg af balloner, som med garanti vil imponere børn såvel som voksne. Du kan vælge mellem et hav af forskellige designs og farver. Se bl.a. Vores LED-balloner.

Hvis du planlægger en børnefødselsdag, må du ikke glemme at bestille ballondekorationer. De fleste fødselsdagsfester har børn, som ville blive meget glade for at modtage en ballon. Din børnefødselsdag bliver helt sikkert en mindeværdig begivenhed, hvis du pynter den med ballonpynt. Du kan også finde et stort udvalg af flotte og dekorative ballonbuer på vores webshop.

Vi har børneballoner til børn i alle aldre, så du kan skabe et perfekt tema til børnefødselsdagene. Du kan gøre børnefødselsdagen endnu sjovere ved at vælge et tema til din børnefødselsdag. Hvis du skal planlægge en børnefødselsdag, og du er forælder til et lille barn, skal du huske at bestille baby- og børneballoner. Vi har også en masse baby- og børnefødselsdags temaballoner til fødselsdagsfesten, som du kan vælge imellem.

Find inspiration på heliumballoner.dk

Gør brug af balloner, balloner til børn, balloner til piger eller balloner til drenge i dit festlokale. Du finder mange typer af balloner. Fra almindelige balloner til lysende LED- balloner. Der findes forskellige typer balloner til forskellige typer af arrangementer. Så få fat i et udvalg af balloner og vælg et par balloner, der kan give din fest et festligt udseende.

Du kan også se vores populære ballonmixes, hvor vi har samlet pakker, med forskellige balloner der passer flot sammen. Husk også at køb en ballonpumpe til at pumpe alle ballonerne op.


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password