Der er 40 varer.

Viser 1-20 af 40 element(er)

Bogstavsballoner 

Valentinsdaten, fødselsdagen, festen - uanset arrangement, så har vi flotte bogstavsballoner af folie. Herunder findes et udvalg af disse. Udover bogstavsballoner til en skarp pris - så har vi også almindelige billige balloner blandt vores sortiment.


Folieballoner til særlige lejligheder

Her på webshoppen finder du et stort udvalg af folieballoner til både børn og voksne. Folieballoner er et festligt indslag der pynter til fester og særlige begivenheder. Vælg blandt andet mellem folieballoner formet som ord eksempelvis ”party”, "love" eller ”baby”. Du kan også se vores store udvalg at tal folieballoner, som er oplagte til eksempelvis fødselsdage og nytår

Vores folieballoner er nemme at oppuste og alle er monteret med et automatisk lukkesystem så luften ikke siver ud. Dette gør at de hverken svejses eller bindes. De kan også genopfyldes med helium modsat almindelige latexballoner hvilket betyder at de kan bruges igen og igen.

Du kan vælge at puste dem op på traditionel vis, bruge helium der vil få ballonerne til at svæve eller købe en af vores populære ballonpumper for at lette arbejdet. Vælger du at fylde dem med helium, kan vi klart anbefale en af vores skønne ballonvægte så du er helt sikker på at ballonerne bliver lige hvor du ønsker det. Se vores udvalg af smukke ballonvægte lige her

Folieballonerne kommer også smukt til sin ret på en ballonpind eller i en ballonsnor.  Så har du også altid styr på ballonerne, hvilket kan være en fordel hvis de skal gives væk.

Folieballoner i alle farver og former

Hos Heliumballoner.dk finder du også folieballoner skræddersyet til nogle af livets helt særlige begivenheder.

Til Bryllupsfesten finder du et kæmpe hjerte med teksten ”Jeg elsker dig”. Du finder også en folieballon med teksten ”baby” der er perfekt til et babyshower eller til at overraske de nybagte forældre.  

Vi har også de populære og yderst fotovenlige foliebogstaver i både guld og sølv. Vi forhandler folietal og de kan fås i forskellige farver så du er sikker på at finde nogle der passer til lige præcis dit tema.

Hvis du søger andre balloner end folie balloner, så tilbyder vi andre flotte og farverige balloner. Vi har fx balloner med print og hjerteballoner

Folieballoner er i en kategori for sig

En folieballon er ikke ”bare” en ballon. Det ved du sikkert allerede, eftersom du er landet her på siden. Den er fremstillet i et materiale der skaber opmærksomhed.

Kombinationen af det flotteste materiale og et fantastisk design gør den til det ultimative inden for festpynt og balloner.

Giv en af vores skønne babyballoner til en nybagt mor og reaktionen er ikke til at tage fejl af. Eller overrask din datter eller søn med en fødselsdagsballon og du er sikker på at se stjerner i øjnene på dem.

Som en del af pynten til bryllupsfesten eller til den runde fødselsdagsfest er folieballoner også en sikker vinder, der vil tage kegler hos de fleste. Hvis du skal give den ekstra gas med pynten til din fest, så kan du prøve vores kæmpeballoner, som er prikken over i’et til enhver fest.

 

Vi hjælper gerne med helium til dine folieballoner

Vores folieballoner egner sig både til luft og helium.

Har du brug for helium hjælper vi gerne med det også. Du kan også få leveret en billig helium flaske når du køber dine folieballoner hos os.

Har du spørgsmål til vores folieballoner? Eller kan du ikke lige finde det motiv eller den farve du leder efter? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vores dygtige kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel. Vi kan også tilbyde dig gode råd og inspiration til hvordan folieballoner kan skabe den helt rigtige stemning til din næste mærkedag eller temafest.

Fantasien sætter ingen grænser så slå dig løs i vores store udvalg af folieballoner. Du kan købe dine folieballoner på vores online webshop og få hurtig levering på dine nye folieballoner.


Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password